Zalim İstanbul 35. bölüm izle

Zalim İstanbul 35. bölüm izle
Zalim İstanbul 35. bölüm izle! Zalim İstanbul dizisinin 35. bölümü yayınlandı. İlgili bölümü izlemek için habere göz atın.

Zalim İstanbul 35. bölüm izle! Avşar Film imzası taşıyan Zalim İstanbul dizisi 16 Mart Pazartesi akşamı 35. bölümüyle ekrana geldi. Bölümün ekrana gelmesinin ardından Zalim İstanbul dizisini izleyen izleyiciler, bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Siz de ilgili bölümü izlemek isteyenlerdenseniz yapmanız gereken tek şey haberin devamına göz atmak.

Zalim İstanbul 35. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

Zalim İstanbul 35. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve İdris Nebi Taşkan'ın yer aldığı Zalim İstanbul dizisi ilk olarak 1 Nisan 2019 tarihinde ekrana geldi. Geçen süreçte ilgi gören diziler arasına giren Zalim İstanbul, 16 Mart Pazartesi akşamı 35. bölümle ekrana geldi. Siz de bölümü izlemek istiyorsanız hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Zalim İstanbul son bölüm izle

Zalim İstanbul dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Cemre, Cenk'in itirafı sonrası yıkılır. Ancak öğrenecekleri bunlarla sınırlı değil. Bu itiraf sonrasında kendisini sarsacak yeni gerçekler öğrenir. Cemre, tüm bunları kaldıramaz ve bir süre herkesten, her şeyden uzaklaşmak ister. Nedim ise Cemre'ye kendini affettirebilmek için çabalar. Cenk'in yapabileceği tek şey ise yaptığı hatalarla yüzleşmek olur. Damla'nın kafasında ise pek çok soru işareti vardır. Babasından cevap alamayan Damla, sorularını sadece Şeniz'e sorabilir. Şeniz ile konuştuğu şeylere Cenk kulak misafiri olur. Böylece bir bilinmeyen daha ortaya çıkar. Ceren ise bir çıkmazdadır. Tüm dertlerini Cemre ve Seher ile paylaşır. Cemre ve Nedim'den gelecek bir haber ise her şeyi yerinden oynatacaktır.

Zalim İstanbul dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

Damla ve Cenk, Şeniz'in düşüşüne tanık olurlar. Agah ise arkasından dönen ihanetleri sineye çekerek unutmaya çabalar. Şeniz'in hayati tehlikesi devam ederken Cenk ve Damla, babalarının karşısına geçer. Ceren, her şeyi değiştirebilecek bir şey öğrenir. Cemre ise Damla'nın ağzından kaçırdığı şeyin peşine düşer. Cemre, Damla'nın sözlerinin peşindeyken Cenk'in itirafıyla karşılaşır. Ölüm kalım savaşı veren Şeniz, bir daha asla eskisi gibi olamayacaktır.

16-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar