Zalim İstanbul dizisinden büyük başarı! 6 ülkede yayınlanacak!

Zalim İstanbul dizisinden büyük başarı! 6 ülkede yayınlanacak!
Zalim İstanbul Kanal D'nin yeni başlayan dizilerinden olsa da büyük başarı göstererek tam 6 ülkeye lisanslandı. Peki Zalim İstanbul'u hangi ülkeler satın aldı?

Sezon ortasında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan dram dizisi Zalim İstanbul’dan büyük başarı. Kanal D izleyicileri merakla Zalim İstanbul’un ne zaman başlayacağını beklerken farklı bir haberle sevindiler. Evet, Zalim İstanbul oldukça yeni bir dizi olsa da yurt dışı satışları hem Kanal D’nin hem de yapımcılarının yüzünü güldürdü. Zalim İstanbul hangi ülkelere satıldı? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Zalim İstanbul ilk olarak Kanal D Romanya’da ekranlara gelecek!

Zalim İstanbul ilk yurt dışı macerasın Romanya Kanal D’de başlayacak. Kanal D International, Zalim İstanbul’u Romanya’ya ve Makedonya’ya lisansladı. Bu iki ülke ile birlikte dizi 4 ülkeye daha satıldı.  Bu satışlarla Zalim İstanbul’un tam sezonu garantilediğini gösteriyor.

Ilcnur Agop Kanal D Romanya İçerik Üretim Müdürü olarak görev yapıyor. Agop bu konuda yaptığı açıklamada tercih ettikleri dizileri seçerken içeriğe önem verdiklerini söylüyor:

 “Önceliğimiz, hiçbir zaman cast olmadı. Biz değişik hikayeler ve eşi benzeri olmayan içeriklerle uluslararası başarı yakalayacak dizileri yayınlamayı tercih ediyoruz.”

Kanal D International CEE Bölgesi Satış Yöneticisi olan Ekin Koyuncu da bu satış başarıları hakkında ilginç açıklamalarda bulundu:

“Zalim İstanbul yapıcısından yönetmenine, senaryo yazarından oyuncularına dizi sektörünün birçok tanınmış ismini içinde barındıran bir ekipten oluşuyor. Bu ekip, izleyiciye insanlığın içinde bulunduğu ikilemi ve bu ikilemin ardında yatan içgüdü ve ihtiyaçları güçlü bir anlatımla aktarıyor. Ve biz de bu başarıyı yurt dışına taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kanal D Romanya, Zalim İstanbul’un ekrana geleceği birçok ülkenin ilkidir.”

Zalim İstanbul oyuncu kadrosunda hangi ünlü oyuncular var?

Zalim İstanbul klasik drama örgüsüyle kurulmuş bir dizi. Hikayesi ve senaryosu Sırma Yanık’a ait. Yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosu da hayli güçlü. Fikret Kuşkan gibi güçlü bir ismin başrollerde görev aldığı dizide Deniz Uğur, Berker Güven, Simay Barlas, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Sera Kutlubey gibi sevilen oyuncular var.

Zalim İstanbul yeni sezon Türkiye’de yayınlanmadan önce birkaç hafta içinde Kanal D Romanlarında ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

22-07-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar