Zengin ve Yoksul nerede çekiliyor?

Zengin ve Yoksul nerede çekiliyor?
Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan Zengin ve Yoksul dizisi nerede çekiliyor? Zengin ve Yoksul dizisinde hangi konu ele alınıyor?

NTC Medya tarafından hazırlanan Zengin ve Yoksul dizisi hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. İsmi 'Yoksul Akraba' olarak belirlenen daha sonra 'Zengin ve Yoksul' olmasına karar verilen dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Zengin ve Yoksul nerede çekiliyor? Dizide hangi konu işlenecek? Oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler  yer alıyor. Konuyla ilgili tüm detayları siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik...

ZENGİN VE YOKSUL NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin isminden de tahmin edileceği gibi, dizide iki farklı yaşam koşulları ele alınacak. Çekimleri İstanbul'da başlayan dizide İstanbul'un zengin ve yoksul semtleri kullanılacak.

ZENGİN VE YOKSUL KONUSU

Adından da anlaşılacağı üzere biri yoksul biri varlıklı iki ailenin hayatlarının birleşeceği dizi de şanslı doğmuş genç kız ile fakir bir mahallede büyümüş genç kız'ın farklılıklarına da parmak basılacak. Oyuncu Binnur Kaya'nın yoksul ailenin annesi Berrin rolünde olacağı söyleniyor.

ZENGİN VE YOKSUL OYUNCU KADROSU

BİNNUR KAYA

Başarılı oyuncu Binnur Kaya 19 Nisan 1972 tarihinde doğmuştur. Sinema ve tiyatroyla yakından ilgilenmiş komedi dalındaki başarısını tüm Türkiyeye ispatlamıştır. 2007 yılında Avrupa Yakası dizisiyle tanınır hale gelen oyuncu dram dalında da kendini göstermiştir.

OSMAN SONANT

1 Mart 1979 yılında doğmuş olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları mezunudur. Fi isimli internet dizisinde canlandırdığı Sadık Murat Kolhan karakteriyle seyirci tarafından büyük ilgi görmüştür.

DAMLA COLBAY

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro mezunu olan güzel oyuncu Damla Colbay 1993 İzmir doğumludur. İçerde dizisinde canlandırdığı Eylem karakterinden sonra televizyon dünyasında aşina bir yüz olmuştur.

GÜLCAN ASLAN

Güzel oyuncu 1 Mayıs 1986 Sakarya doğumludur. Bir Çocuk Sevdim dizisi ile tanınmaya başlayan Gülcan Arslan Arka Sokaklar’da hayat verdiği komiser Leyla rolü ile de kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

BİRAN DAMLA YILMAZ

27 Haziran 1997 doğumlu genç oyuncu hali hazırda konservatuar eğitimine devam etmektedir. Kırgın Çiçekler dizisindeki kilit rolüyle tanınan oyuncu Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2 filminde başrolde yer almıştır.

07-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar