Ünlü Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Babası Yoğun Bakımda

Ünlü Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Babası Yoğun Bakımda
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın babası Sedat Dalkılıç kalp krizi geçirdi ve anjiyo oldu. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ı sevgilisi Sitare Akbaş biran dahi yalnız bırakmadı.

Dün gece yaşanılan ve magazin basını ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer alan bir haber bütün gün gündemde kaldı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın babası Sedat Dalkılıç’ın gece geç saatlerde kalp kriz geçirdiği ve ardından acil olarak ambulansla hastaneye kaldırıldığı haberleri magazin basını ve sosyal medyada gündem olmuştu. Halen Kuşadası’nda hayatını devam ettiren Murat Dalkılıç’ın babası Sedat Dalkılıç’ın hastaneye kaldırıldığı haberlerini alan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ve kardeşi Elif Dalkılıç’la birlikte hastaneye koşmuştu. İlk olarak Söke Devlet Hastanesine kaldırılan Sedat Dalkılıç daha sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Anjiyo Yapıldı

Acil olarak hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın babası Sedat Dalkılıç’a hastanede anjiyo yapıldı. Bir süre yoğun bakımda gözetim altında tutulan Sedat Dalkılıç daha sonra normal odaya alınarak tedavisine devam edildi. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ise babasının kalp krizi geçirdiğini duyunca, sevgilisi Sitare Akbaş ve kardeşi Elif Dalkılıç’la birlikte hastaneye koştu. Hastaneye gelen ve doktorlardan bilgi alan ünlü şarkıcı yaptığı ilk açıklamada “babam Kuşadası’nda kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. İyi olacak inanıyorum. Doktorlardan aldığım bilgiler doğrultusunda babamın durumunun iyi olduğunu öğrendim. Sanırım yarın veya yarından sonra daha da normale dönecek diye umuyorum” ifadelerini kullandı.

Normal Odaya Alındı

Ünlü şarkıcı Murat dalkılıç’ın babası Sedat Dalkılıç anjiyonun ardından normal odaya alındı. Kalp krizi geçiren Sedat Dalkılıç’ın doktorları yaptıkları açıklamada “hastamız kalp krizi geçirip Söke Devlet Hastanesi’ne başvurmuşlar. Söke Devlet Hastanesi’nden sevkli olarak aldık hastamızı. Gelir gelmez anjiyosu yapıldı ve kalp krizi tanısı kesinleşti. Şu anda koroner yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Hastamız hocalarımızın takibinde. Yoğun bakım şartları devam ediyor” ifadelerini kullandı. Daha sonra hastanede babasını odasında ziyaret eden şarkıcı Murat Dalkılıç burada babasıyla bir resmini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın adlına “arayan soran herkese çok teşekkür ederiz. Babam aslan gibi çok şükür” ifadelerini kullandı. Bu arada ünlü şarkıcıyı oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş biran olsun yanız bırakmadı.

27-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar