Zeynep Beşerler iddialara cevap verdi

Zeynep Beşerler iddialara cevap verdi
Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler ile eşi Emir İçgören boşanıyor mu? Magazin basınında yer alan bu haberler için açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde magazin basınında yer alan Zeynep Beşerler ve eşi iş insanı Emir İçgören’in boşanacakları haberleri uzun süre gündemde kalmıştı. Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler ile 2013 yılında dünya evine giren iş adamı Emir İçgören hakkında çıkan haberler ikilinin de suskun kalmasıyla gündemde yer almaya devam etmiş ve çiftin boşanacakları iddiaları güçlenmişti. Gözlerden uzak bir hayat süren ve evliliklerinden bir de çocukları olan çift magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde yer alan ayrılık ve boşanma iddialarına daha fazla kayıtsız kalmayarak bir açıklama yaptı ve durumu aydınlığa kavuştur. Boşanacakları yolunda çıkan haberlere cevap veren çiftten oyuncu Zeynep Beşerler menajeri aracılığı ile iddialara cevap verdi.

Boşanıyorlar mı?

Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler ile iş adamı Emir İçgören 2013 yılında dünya evine girmişlerdi. Gözlerden uzak bir hayat süren çiftin 2016 yılında bir çocukları dünyaya gelmişti. Son zamanlarda Emir İçgören’in emlakçıları gezmesi ve bazı evlere bakması üzerine çiftin boşanacağı yolunda iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialara son noktayı çiftin menajeri koydu. Yapılan açıklamada “ayrılık yok. Olası İstanbul depremi nedeniyle yeni bir eve taşınacaklar” ifadelerini kullandı. Çiftin olabilecek depremden endişe duydukları ve bu sebeple az katlı bir ev baktıkları öğrenildi. Yapılan açıklamanın ardından çiftin sevenleri rahat bir nefes aldı.

Zeynep Beşerler Kimdir?

Dizi ve sinema dünyasının ünlü isimlerinden olan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan oyuncu Zeynep Beşerler 1 Ağustos 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini yarıda bırakan oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk dersleriyle setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Zeynep Beşerler’in yer aldığı yapımlar arasında, Türkler Çıldırmış Olmalı, Kağıt, Sizi seviyorum, Sultanın Sırrı, Mavi Pansiyon, Alacakaranlık, Ihlamurlar Altında, Rüzgarlı Bahçe, Esir kalpler, Nazlı Yarim, Ölüm Çiçekleri Saraybosna, Aşk ve Ceza, Arka Sokaklar yer almaktadır. Dizi setlerinin ve sinema filmlerinin sevilen ismi Zeynep Beşerler uzun bir süredir ekranlardan uzak durmaktadır.

14-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar