Zümrüdü Anka Zümrüt (Ceren Yılmaz) kimdir?

Zümrüdü Anka Zümrüt (Ceren Yılmaz) kimdir?
Zümrüdü Anka dizisi Ocak 2020’de başlıyor. Başrollerini Alp Navruz ile paylaşacak olan ve Zümrüt karakterini oynayan kadın başrol oyuncusu Ceren Yılmaz kimdir?

Ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edilen Zümrüdü Anka dizisi Ocak 2020’de başlıyor.  Başrol için Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ile anlaşma sağlanan Zümrüdü Anka dizisi Pastel Film’in yapımcılığında Fox Tv’de ekranlara gelecek. Cemal Şan’ın yöneteceği Zümrüdü Anka dizisinin ilginç konusu çok merak ediliyor. Başrollerini Alp Navruz ile paylaşacak olan ve Zümrüt karakterini oynayan kadın başrol oyuncusu Ceren Yılmaz kimdir, merak ediliyor. Şimdi detaylar…

Zümrüdü Anka Zümrüt (Ceren Yılmaz) kimdir?

2020 Ocak ayında Fox Tv ekranlarında yayına girecek olan Zümrüdü Anka dizisi çekimlerine 16 aralık 2019 Pazartesi günü başlandı. . Senaristliğini Can Sinan’ın yaptığı dizide kadın başrol oyuncusu Ceren Yılmaz, Zümrüt karakterine hayat verecek. paylaştığı Zümrüdü Anka dizisi kısaca Mevlana’nın “neyi arıyorsan sen o sun” mesajı ile ekranlarda olacak. Evrim Doğan Ayten Uncuoğlu ve Hatice Aslan Zümrüdü Anka dizisinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’a eşlik edecek. Kapadokya’da çekilecek Zümrüdü Anka dizisinde binbir türlü engellere rağmen yılmayan ve birbirine kavuşmak için savaşan Serhat ile Zümrüt’ün imkansız aşkı anlatılacak.

Zümrüdü Anka Zümrüt Kimdir?

Güzeller güzeli Zümrüt, temiz yürekli ve saf bir köylü kızıdır. İyi yürekli ve zeki olduğu kadar inatçı da bir kızdır. Genç ve güzel Zümrüt, çocuk denecek yaşta Serhat’a aşık olur. Lakin bu aşk imkansızdır. Ölümüne sevdalanan Zümrüt ve Serhat’ın aşkı imkansız olacaktır. Birbirine düşman iki aile aynı sokakta bile yürümezler. Zümrüt ile  Serhat aşkının önünde engeller ne kadar büyük olursa olsun sabır, gayret ve emek ile bu manileri bertaraf edeceklerdir.

Ceren Yılmaz Kimdir?

1991 doğumlu oyuncu, Yağmurdan Kaçarken dizisi ile sektöre adım attı. Filinta ve Deli Gönül dizisileriyle aranan isim haline geldi. Üç Harfliler: Adak filminde başrol oynayan Ceren Yılmaz halen de üniversite öğrencisidir. Deli Gönül dizisinde hayat verdiği Şule karakteri ile tanınan Ceren Yılmaz Trt 1’in Filinta dizisinde de Hatice karakteri ile hayran kitlesini artırdı. Ceren Yılmaz, Kanal D’nin Alabora isimli yarışma programına katıldı ve yarışmayı kazandı. Ceren Yılmaz Tümay Özokur menajerliğin en önemli oyuncularından biridir.

Zümrüdü Anka Ne Anlama Geliyor?

Çin’den Balkanlar’a tüm halklarda bilinen Zümrüdü Anka adını bir efsaneden alıyor.Si otuz, murg da kuş demektir. 30 kuşun birleşerek tek bir kuşa dönüşmesi ve küllerinden yeniden doğmasıyla ünlenmiştir. Türk edebiyatında Zümrüdü Anka olarak karşımıza çıkar. İnsan gözünün göremeyeceği kadar yükseklerde uçan bu kuş, ulaşılmaz Kaf Dağında yaşar ve ölümsüzdür. Rivayete göre Anka kuşu, bilgi ağacının dalları arasında yaşar ve bütün kuşların sorularını cevaplar.

24-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar