Zümrüdü Anka’ya Bomba Transfer!

Zümrüdü Anka’ya Bomba Transfer!
Fox Tv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan ve töre, aşk ve intikam üçgeninde geçen bir hikayeyi konu alan Zümrüdü Anka’ya yeni bir oyuncu katıldı. İşte detaylar!

Geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve 9 bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara veren ve daha sonra da sezon finaline giden Zümrüdü Anka yeniden sete inmek için gün saymaya başladı. Pastel Film tarafından hazırlanan ve imkansız bir aşk öyküsü, töre ve intikam üçgeninde gelişen hikayelerin işlendiği ve Kapadokya’da çekilen dizinin reytingleri oldukça iyi bir oran yakalamayı başardı. Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren yılmaz, Hatice Aslan ve Selim Bayraktar gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin yeni dönem çekimleri başlamadan önce gerekli hazırlıklarda titizlikle yapılıyor. Bunun için özellikle oyuncu kadrosunu güçlendirmek isteyen yapım şirketi hikayeye uygun yeni oyuncularla görüşmelere başladı. Bu doğrultu da ilk transferini de yaptı. Yeni dönemde Sahra Şaş Zümrüdü Anka’nın oyuncu kadrosuna dahil oldu. İşte detaylar!

Zümrüdü Anka’ya Yeni Oyuncu!

Fox Tv için Pastel Film tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Serhan şahin’in üstlendiği senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı Zümrüdü Anka için yeni oyuncularla görüşmeler başladı. Başarılı dizinin yeni yayın döneminde daha iddialı hale gelebilmesi ve rakipleriyle mücadele edebilmesi için yapım şirketi hikaye de ve oyuncu da çalışmalarına devam ediyor. Son hazırlıkları yapan ve önümüzdeki günlerde sete inecek olan dizinin oyuncu kadrosuna genç ve başarılı oyuncu Sahra Şaş dahil oldu. Sahra Şaş’ın Zümrüdü Anka’da nasıl bir karaktere hayat vereceği henüz bilinmezken yapım şirketi yeni oyuncular içinde çalışmalara başladı.

Sahra Şaş Kimdir?

Yeni yayın döneminde Fox Tv’de ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Zümrüdü Anka’da rol alacak olan Sahra Şaş 14 Kasım 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk yapamaya karar vererek bu doğrultu da eğitimler almıştır. At binme ve kılıç kullanmada oldukça yetenekli olan oyuncu ilk olarak tatar Ramazan adlı diziyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Oyuncunun bu güne kadar rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Bizim Hikaye

-          Martı

-          Kadın

-          Çoban Yıldızı

-          Kösem Sultan

-          Aşkın Dili Yok

-          Tatar Ramazan

10-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar