Zümrüdüanka 18. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 18. Bölüm İzle!
Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt ve Serhat evleniyor. Abbas kaçarken içine düştüğü zor durumdan Melehat nasıl kurtlacak?mutludur.

Her Cumartesi FOX TV’de izleyicisiyle buluşan Zümrüdüanka 18.Bölümünde Zümrüt ve Serhat’ın evlenme kararı Azimet’i felakete sürüklüyor. Zümrüt’e kavuşacak olan Serhat, en yakın arkadaşını mı kaybediyor? Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı aynı karede buluşturan Zümrüdüanka’da Serhat ve Zümrüt, her şeye rağmen evleniyor. Peki Abbas’ın, kurduğu plan Meliha’yı nasıl bir çıkmaza sürüklüyor, Meliha bu tuzaktan kurtulabilecek mi? Tüm merak edilen gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Zümrüdüanka 18. Bölüm İzle!

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Zümrüdüanka’nın başrollerinde Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Hatice Aslan ve İsmail Hacıoğlu paylaşıyor. Her şeye ve herkese rağmen evlenen Zümrüt ve Serhat mutludur. Sadece mutlu olmak için birbirlerine söz verirler. Ancak bu evlilik, Azimet’in sonunu düşünmeden hareket etmesine ve Serhat ile bağlarını kopmasına sebep olur. Bu arada Abbas, Meliha üzerinden kurduğu planda son aşamaya geçerken Suhandan ise Hamit’in oğluna kendisini bir türlü kabul ettiremez. Suhandan için zor günler başlarken onun bu durumdan haberi yoktur.

Serhat hesap soruyor

Üzerine plan yapılan Meliha durumu düzletmek isterken daha kötü bir işin içine girer. Meliha bu badireyi atlatabilecek mi? Meliha’nın başına geleni öğrenen Zümrüt ona yardıma koşarken Serhat, Abbas’tan hesap sormaya gider. Ancak yer yarılmış Abbas içine girmiştir. Serhat’tan kaçan Abbas yanlış birine sığınır. Kendi usulünce adaleti sağlamaya çalışan Serhat’ı yine bir sınav beklemektedir. Serhat ve Zümrüt’ten destek gören Meliha, içine düştüğü tehlikeden kurtulabilecek mi? Her şeye rağmen birbirlerine kavuşan Zümrüt ve Serhat, başka bedeller ödeyecek mi? Tüm soru ve cevaplarıyla Zümrüdüanka 18. yeni bölüm 7 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

Zümrüdüanka son bölümde neler oldu?

Serhat’ın hışmına uğramak istemeyen Abbas çareyi kaçmakta bulur. Kaçması onu en büyük müttefiki Azimet’le karşı karşıya getirir. Zümrüt, Deniz’den boşana Serhat’ın aşkına daha fazla ilgisiz duramaz ve evlilik teklifini kabul eder. Bunu öğrenen Abbas, ikiliyi temelli ayırmak için tehlikeli bir plan hazırlar. Öte yandan inadından vazgeçmeyen Suhandan, Hamit’le olan ilişkisini bitirmek üzeredir. Deniz ona bir tavsiyede bulunur. Krizi frısata çevirmek isteyen Suhandan ilişkisine başka bir gözle bakmaya başlar.  Bütün yaşananlardan sonra Zümrüt’ün aldığı karar hem Serhat’ın hem konağın kaderini değiştirir Abbas, Meliha üzerine kurduğu planı işlemeye devam eder.

07-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar