Zümrüdüanka 24. Bölüm İzle

Zümrüdüanka 24. Bölüm İzle
Zümrüdüanka 24. Bölüm izle; 24 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Zümrüdüanka son bölüm Hd kalitesinde izlemek için canlı yayın linki haberimizde!

23 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölüm ile Zümrüdüanka dizisi Fox Tv ekranlarında. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümüne ulaşmak için arama yapan okurlarımıza elbette ki yayın linki hazırladık. Televizyon ekranlarında ve aynı anda canlitv.com/blog sayfamızda 'Zümrüdüanka 24. Bölüm İzle' haberi  yayınladık. Yayınlanan dizi için arama motorlarında  'Zümrüdüanka yeni bölüm İzle'  ve 'Zümrüdüanka son bölüm canlı ve HD kalitesinde izle'  haberini aradığınızda sizler için bıraktığımız linki kullanarak aramanızı sonuçlandırabilirsiniz. 

ZÜMRÜDÜANKA 24. BÖLÜM CANLI VE FULL HD İZLE

Zümrüdüanka 24. Bölüm İzle; Başrollerinde Can Sinan, Eylem Canpolat, Işıl Sönmez, Nazlı Pınar Ünlü, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, ayten Uncuoğlu, Miray Akay, Ceren Yılmaz ve Pelin abay'ı yer aldığı Zümrüdüanka dizisi Nevşehir, Ürgüp'de çekiliyor. Yönetmenliğini Serhan Şahin'in yaptığı diziyi Işıl Sönmez, Leyla Oter, Doruk Erengül, Nazlı Pınar Ünlü kaleme alıyor. 

ZÜMRÜDÜANKA 24. BÖLÜM İZLE

Zümrüt artık doğal yollarla anne olamayacağının bilincindedir. Doktorun önerisi ile taşıyıcı anne olması koşulu ile anne baba olacaklarını öğrenen Zümrüt ve Serhat bunun için Deniz'i bulurlar. Deniz'in bebeklerini taşımasına tepki gösterir. Bu kadar hassas bir konuda bile Deniz'in Azimet ile işbirliği yaptığı kanısındadır. Nitekim taşıyıcı anne  ile bebek sahibi olmak için kararları netleşir ve Zümrüt, Serhat ve Deniz Kıbrısa giderler. Fakata Azimet'in planları yine tıkır tıkır işler ve roller en başına geri döner. 

Abbas, Beharm ile yaptığı anlaşmayı Suhandan'a söyler. Su handan gerekçeyi duyduğpunda yıkılır. Abbas Suhandan'ın karnında olan Hamit'in bebeğini doğunca Behram'a verirlerse oda Latif'in canını böylece bağışlamış olacaktı. Abbas bununla da kalmayarak Canan ile yürüttüğü ilişkiyi Behram öğrenmeden bitirebilecek mi? 

Latif'in üzerinde bulunan para dolu zarf ile kayıplara karışan Meliha'nın yaptıkları Rüstem'i kahreder. Abbas'ın karşısına çıkarak eninde sonunda borcunu ödeyeceğini söyleyerek mahcubiyetin altında ezilir. 

23-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar