Zümrüdüanka 26. Bölüm İzle Final

Zümrüdüanka 26. Bölüm İzle Final
Zümrüdüanka 26. Bölüm izle Final; 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan Zümrüdüanka son bölüm Hd kalitesinde izlemek için canlı yayın linki haberimizde!

6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölüm ile Zümrüdüanka dizisi Fox Tv ekranlarında. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümüne ulaşmak için arama yapan okurlarımıza elbette ki yayın linki hazırladık. Televizyon ekranlarında ve aynı anda canlitv.com/blog sayfamızda 'Zümrüdüanka 26. Bölüm İzle Final' haberi  yayınladık. 

Yayınlanan dizi için arama motorlarında  'Zümrüdüanka yeni bölüm İzle', Zümrüdüanka Final bölüm İzle  ve 'Zümrüdüanka son bölüm canlı ve HD kalitesinde izle'   haberini aradığınızda sizler için bıraktığımız linki kullanarak aramanızı sonuçlandırabilirsiniz. 

ZÜMRÜDÜANKA 26. BÖLÜM CANLI VE FULL HD İZLE - FİNAL

Zümrüdüanka 26. Bölüm İzle; Başrollerinde Can Sinan, Eylem Canpolat, Işıl Sönmez, Nazlı Pınar Ünlü, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, ayten Uncuoğlu, Miray Akay, Ceren Yılmaz ve Pelin abay'ı yer aldığı Zümrüdüanka dizisi Nevşehir, Ürgüp'de çekiliyor. Yönetmenliğini Serhan Şahin'in yaptığı diziyi Işıl Sönmez, Leyla Oter, Doruk Erengül, Nazlı Pınar Ünlü kaleme alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA 26. BÖLÜM İZLE FİNAL

Zümrüdüanka dizisinde bu akşam yayın hayatına son veriyor. 25 bölümdür acı tatlısı ile yaşanan Zümrüdüanka bu gece son bölümü ile ekranlara geliyor. Bu akşam ki bölümde Azimet'in yaptıklarına daha fazla dayanamayan Zümrüt sonunda Azimet'in konaktan gitmesi için Serhat ile kesin bir görüşme yapar. Zümrüt'ün tek sözü ile Azimet sessizce Demirkan konağından ayrılır. Bu sessiz gidişin çığlıkları mutlaka duyulacaktır. 

Azimet ile beraber Suhandan ve Latif artık Demirkan konağındaki kaos içerisinde yaşamak istemediklerine karar verip başka bir şehre yerleşme kararı alır. Abbas hayatının aşkını karısına rağmen bulmuştur. Canan ile evlenebilmek için evliliğini bitirme kararı alır. Azimet konaktan gitmesine sebeb olarak gördüğü Zümrüt ve annesi Ülfet'ten tek seferde kurtulma planı yapar. Bu plana en büyük destekçisi Abbas'dır. Fakat bu kez kendi kuyusuna düşer ve Zümrüt yerine bu tuzak Azimet'in lehine döner. Geçmişteki sakladığı tüm kirli sırlar ortalığa bu oyun ile saçılır. 

06-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler