Zümrüdüanka 5. Bölüm İzle! (Zümrüdüanka son bölüm)

Zümrüdüanka 5. Bölüm İzle! (Zümrüdüanka son bölüm)
Zümrüdüanka 5. Bölüm İzle! Fox Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine datylardan ulaşabilirsiniz!

Zümrüdüanka 5. Bölüm İzle! Pastel Film tarafından Birsel Çıkıncı yönetmenliğinde çekilen Zümrüdüanka, dizisinde bu akşam 5. Bölüm ile ekranlara gelecek. 22 Şubat Cumartesi günü yayınlanan ve İzleyicinin her hafta cumartesi gününü iple çektiği Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için detaylar, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz!

Zümrüdüanka son bölüm izle!

FOX TV'den ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi 22 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'da izleyici karşısında olacak. Yeni bölümdeolacaklar ve  yaşanacaklar, Zümrüdüanka izleyiyicileri tarafından merakla bekleniyor. Serhat bu hafta hapse girecektir? Serhat'a yaptıklarından üzülen Zümrüt, onu hapisten kurtarabilecek midir? Abbas'ın Serhat'tan kurtulmak için kurduğu plan başına ne çoraplar örecek? Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Zümrüdüanka 4. bölüm özet

Zümrüdüanka 4. bölüm İzle! Serhatpolisler tarafındantutuklanır. Serhat'ın götürülmesi Demirkan Holding’i piyasada yerle bir etmiştir.  Perişan olan Azimet hanım olan  bütün felaketlerden Zümrüt’ü sorumlu tutuyordur. Zümrüt bir kez daha Serhat’ı kaybetmek istemez. Zümrüt, onun masum olduğunu ispatlamak ve Serhat’ı tekrar eski yaşamına  kavuşturmak zorundadır. Ülfet ise Rüstem’deki değişimin sebebini araştırır ve öğrenir. Karı koca arasında sert rüzgarlar eser. Bu rüzgar Ülfet’in yaralarını deşer. 

Abbas Serhat’tan sonsuza dek kurtulmak için Serhat'ın başına ördüğü çoraplar,  kaldıramayacağı kadar ağır bir darbe yiyeceğinden habersizdir. Bunun sonuçları sadece Abbas’ıetkilemez. Tüm Demirkan Konağı’nısavurur ve arapsaçı edecektir. Zümrüt, ise Abbas’ın son hamlesini nasıl farkedip atlatacaktır? Serhat’ı kurtarabilmek için kimden yardım isteyecektir? Serhat ailesini bir arada tutmayı başarabilecek midir?

Başrollerinde Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar ve ayten Uncuoğlu gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta! 

22-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar