Zümrüdüanka 20. Bölüm Ful İzle!

Zümrüdüanka 20. Bölüm Ful İzle!
Serhat ve Zümrüt arasına girmeye çalışan Azimet ve Deniz başarılı olabilecek mi? Zümrüdüanka 20. Bölüm ful izlemek için detaylar haberimizde!

Başrollerinde Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka dizisi nefes kesen sahnelerle bu akşam ekranda olacak. Heyecan dolu bölümleri ile başlayan ve yeni sezonda da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Zümrüdüanka dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Sevilen dizide merak edilen olaylar ve yaşananlar yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Ekranlarda yeni gününde yayınlanan, çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden biri olarak yer alan Zümrüdüanka 20. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Siz de dizinin son bölümünü canlı yayın izlemek ve dizinin ardından tekrarını izlemek için tıkla izle linki ile Zümrüdanka 20. Bölüm Ful İzle haberimizde. Haberimizin detayları aşağıda.

ZÜMRÜDÜANKA 20.BÖLÜM ÖZETİ (SON BÖLÜM)

Her hafta cumartesi akşamı yayınlanan Zümrüdüanka yeni gününde aynı saatinde bu akşam Fox TV'de. Çarşamba akşamlarına yeni bir soluk getirecek dizinin yeni bölümünde  yeniden bir araya gelmeyi başarabilmiş Zümrüt ve Serhat Azimet ve Deniz'in oynandığı oyuna gelecekler mi? Aralarındaki buzlar yeni çözülmüşken tekrar duvarlar örülecek mi?

Hamit ile zorla evlendirilen ve nihayetinde Hamit'e âşık olan Suhandan'ında Zümrütten arta kalan yanı yoktur. Hamit hakkındaki fikirleri her geçen saniye değişmektedir. Ne kadar o kaosa girmek istemese de Demirkan konağına geri dönmek zorunda kalacaktır. Suhandan'ın duydukları fikirlerini nasıl değiştirecek? Diğer yandan ise Hamit ve babası Canan'ın söylediklerini dinlemeyerek Suhandan'ın gitmesini istemezler. Hamit Suhandan'ın peşinden Demirkan konağına kendini affettirmeye gidince Abbas ile karşılaşır.  

Demirkan'lar ve Özgüç'ler arasında dönüşü olmayan şeyler Hamit ve Abbas arasında yaşanacak. Hamit'in sağa sola savurduğu kurşunlar cam kenarında oynayan Işık'ın masum bedenine isabet eder. Serhat Işık'ın ardından Hamit'i bulabilmek için iğnenin deliğine bile bakacaktır.  

Dengelerin yeniden değiştiği Zümrüdüanka 20. Bölümü izlemek ve detaylardan haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. 

 

25-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar