Zümrüdüanka 3. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 3. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 3. Bölüm İzle! Fox Tv ekranlarında 8 Şubat Perşembe günü yayınlanacak Zümrüdüanka 3. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Zümrüdüanka 3. Bölüm Canli İzle! Pastel Film İmzalı, Cemal Şan yönetmenliğindeki Zümrüdüanka dizisi  Cumartesi akşamı yeni bölüm ile seyircisi ile buluşacak. Çekimleri Kapadokyada gerçekleştirilen ve başrollerinde Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Zümrüdüanka dizisi 3.bölüm tek parça izlemek için canlı yayın bağlantına linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz!

ZÜMRÜDÜANKA 3.BÖLÜM KONUSU

Zümrüdüanka 3. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta, düğünden sonra Demirkan ailesinin tüm dengelerini değiştirecek bir gelişme olmuştu. Adil düğünden hemen sonra Serhat'ın yanında iken vurulmuş ve son nefesini verirken de karısı Zümrüt'ü Serhat'a emanet etmişti. Abbas'ın korkunç oyunu kendi ayağına yavaş yavaş dolaşmaya başlamıştı. 

Bu haftaki yeni bölümde ise Serhat amcası Adil'in isteği üzerine başkasına yar olan Zümrüt'ü kendisine eş olarak kabul eder. Yüreğinin sesine bend çeken Serhat Zümrüt'e seninle evleneceğin ancak seninle hiç bir zaman gerçekten evli, olmayacağim der. Yüreğinin sesi Vicdanını sesise karışır. Serhat Zümrüt'ü gerçekten sevdiği için mi yoksa onun anısına saygı duymayıp amcası ile evlendiğinden intikam almak iin mi evlenecektir?

Serhat Demirkan Holding'de kendisinin ve amcası Adil'in geride bıraktığı ortaklık hisseleri ile Amcası Abbas'ın yapmaya çalıştığı tek başına şirket sahip olma hayallerini yavaş yavaş yıkar. Serhat holding'de koltuğa geçer ve amcasının oyunları ayaklarına dolanmaya başlar. Serhatta onu iyice kenara sıkıştırmış ikilinin arası tamamen gerilmiştir. Ülfet ise para için gereksiz oyunlara ve işlere kalkışır. Zümrüt'ün babası Rüstem bu duruma kızar. İşten işten geçmiştir bile. Serhat babasannesi ve amcası Abbas ile Zümrüt'ü istemeye gitmiştir. 

Zümrüt Serhat'ın kendisine karşı tutumunun evlenince değişeceğini ve ailede herşeyin yoluna gireceğine kendini inandırmışken işlerin öyle olmadığını kısa sürede acı şekilde anlar.  Serhat ve Zümrüt aşkı küllerinden yeniden doğacak mıdır? 

Fox TV'de bu akşam yayınlanan Zümrüdüanka yeni bölümü izlemek için yukarıdaki linki tıklayabilir, merak edilenleri haberimizin detaylarında bulabilirsiniz!

İyi Seyirler!

 

08-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar