Zümrüdüanka 6. Bölüm İzle! (Zümrüdüanka son bölüm)

Zümrüdüanka 6. Bölüm İzle! (Zümrüdüanka son bölüm)
Zümrüdüanka 6. Bölüm İzle! Cumartesi günlerinin en sevilen ve vazgeçilmezi olan Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için linke haberimizden ulaşabilirsiniz!

Zümrüdüanka 6. Bölüm İzle!  Pastel Film tarafından Birsel Çıkıncı yönetmenliğinde çekilen Zümrüdüanka, dizisinde bu akşam 6. Bölüm ile ekranlara gelecek. 29 Şubat Cumartesi günü yayınlanan ve İzleyicinin her hafta cumartesi gününü iple çektiği Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için detaylar, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz!

Zümrüdüanka son bölüm izle!

FOX TV'den ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi 29 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'da izleyici karşısında olacak. Zümrüdüanka yeni bölümde, Abbas artık çizmeyi iyice aşacak. Latif'in itirafı Demirkan konağını ve de holdingi yine altüste edecek. Zümrüt Serhat karşısında daha fazla ezilmek istemeyecek ve büyük bir hamle yapacak. Gözü dönen Abbas, Zümrüt'ü öldürmek isterken nelere sebeb olacak? Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Zümrüdüanka 6. bölüm özet

Zümrüdüanka 6. Bölüm İzle! Demirkan konağında bu hafta herkes altüst olacaktır. Latif’in itirafıyla Demirkan'ları karıştırar. Azimet’in Saniye ile ilgili düşüncelerini öğrenen Abbas, hemen bir plan yaparak bunu kendi lehine çevirmek için çabalar. Tarafını sakınmadan açık açık belli eden Azimet de, Adil'in intikamını aldığını düşünerek Zümrüt’ü yaralamak için hiç vakit kaybetmeden harekete geçer. Zümrüt, bir karar verme noktasına gelmiştir. Serhat’tan beklediği tepkileri göremeyince yıkılır. Büyük bir hamle yaparak ben sadece sevilmek istemiştim der ve Serhat'tan ayrılmak istediğini dile getiri.

Nezaket  ise Rüstem’in evi terk ettiğini öğrenir. Bunu hemen fırsata çevirmek için çalışmalara başlar. Suhandan ise artık yorulmuştur. Bitmek bilmeyen  taciz mesajları gözünü fena halde korkutur. Oysa Suhandan için korkulu ve zor  günler daha yeni başlayacaktır. Abbas’ın emri ile gerçekleşen Tolgahan Özgüç cinayetinin doğurduğu olaylar Demirkanlar’ı büyük bir felakete götürür. Ailesini canı pahasına korumaya çalışan Serhat ve Zümrüt’ü Abbas'ın hazırladığı büyük bir tehlike beklemektedir. Zümrüt'e ulaşamayacağını anlamaya başlayınca ölmesinin daha iyi bir yol olacağını düşünerek Zümrüt'ün kaldığı evi ateşe verir. Üstelik Pavyonda da Zümrüt için Adili öldürdüğünü söyler.

Abbas annesi ve Srhat'a rağmen Demirkan Konağına geri dönebilecek midir?  Zümrüt Serhat'a çektiği restin altndan kalkabilecek midir? Serhat’ın gücü ailesini korumaya yetecek midir? Abbas'ın itirafı Konakta nasıl yankı bulacaktır? Hepsi ve daha fazlasıbu akşam saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında. 

İyi Seyirler!

 

 

29-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar