Zümrüdüanka dizisinde flaş değişiklik! Diziye veda etti

Zümrüdüanka dizisinde flaş değişiklik! Diziye veda etti
Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Pastel Film imzalı Zümrüdüanka dizisinden ayrılan ünlü isim kim? Gelişmeler ve ekrana ne zaman döneceği haberimizde!

Fox Tv dizisi Zümrüdüanka dizisinde flaş değişiklik gerçekleşti. Dizide görev yapan o ünlü isim diziye veda etti. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Pastel Film imzalı Zümrüdüanka dizisinden ayrılan ünlü isim kim? Dizi severler dizi ile ilgili gelişmeleri ve ekrana ne zaman döneceğini merak ediyor. Şimdi detaylar!

Zümrüdüanka dizisinde flaş değişiklik! Diziye veda etti

Dünyayı kasıp kavuran ve dizilerin ertelenmesine yol açan Corona virüs nedeniyle çekimleri duran FOX Tv dizisi Zümrüdüanka dizisinin senaristi Can Sinan görevinden ayrıldı. Tv100’den Birsen Altuntaş’tan aldığımız habere göre başarılı dizinin senaristliğini bundan böyle Eylem Canpolat üstlenecek. Eski senarist Can Sinan ise Pastel Film'de çalışmaya devam edecek. Başarılı kalem Eylem Canpolat daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisini yazıyordu. Ramazan bayramı sonrası ekrana veda edecek olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finalini yazıp teslim eden Eylem Canpolat 10. Bölümden itibaren Zümrüdüanka dizisinin senaryo ekibinde süpervizörlük yapacak. Senaryo ekibinde Işıl Sönmez, Leyla Öter ve Doruk Erengül de senaryoya katkı sunmaya devam edecek.

Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Küresel salgın sosyal yaşamı alt üst ederken bundan en çok zararı haliyle televizyon dünyası gördü. Yapımcılar, corona virüsü salgını nedeniyle setlere geçici süreyle ara verildiğini hatırlatıyorlar. Ürgüp’te gerçekleşen çekimlere ara veren Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli değil. Canlıtv olarak her konuda olduğu gibi dizi bölümleriyle ilgili bir gelişme olursa takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Evde kalın, hayatta kalın

Eylem Canpolat Kimdir?

Senarist ve yapımcı kimliğiyle ön plana çıkan yazar 1976 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Dramatik Yazarlık Bölümünden mezun olan Canpolat, televizyon dizilerinde senaristlik görevi üstlendi. 2005 yılında ekranlara gelen Gümüş adlı diziyle sektöre adım atan Eylem Canpolat Sıla, Lale Devri, Karadayı gibi birçok dizide görev aldı. Son olarak Doğduğun Ev kaderindir dizisini yazan Canpolat bundan sonra Zümrüdüanka dizisinde kalem oynatacak.

Senaristi Olduğu Diziler:

Doğduğun Ev Kaderindir (2020)

Aile Reisi (2018-2019)

Gülperi (2019)

Gümüş (2005-2007)

Karayazı (2017)

Sevdam Alabora (2015)

Karadayı (2012)

Karagül (2013)

Lale Devri (2010)

Melekler Korusun (2009)

Senden Başka (2007)

Siyah Beyaz Aşk (2017-2018)

Sıla (2006-2008)

Yer Gök Aşk (2010-2013)

Kara Para Aşk - Sezon 2 (2014-2015)

Kavak Yelleri (2008)

İyi ki Varsın (2006)

Kapıları Açmak (2005)

19-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar