15 Nisan Pazartesi Show Tv yayın akışı

15 Nisan Pazartesi Show Tv yayın akışı
15 Nisan Pazartesi Show Tv yayın akışı burada. Pazartesi günlerinin en sevilen dizisi olan Çukur 61. bölümde neler olacak?

Show Tv izleyicileri için haftanın ilk günü olan Pazartesileri özel bir gün. Çünkü bugün Show Tv’nin sevilerek izlenen, reytinglerde zirvede olan dizisi Çukur günü. Çukur izleyicileri dizinin 61. Bölümünde neler olacak diye merakla bekliyorlar. Bugünkü yazımızda 15 Nisan Pazartesi günü Show Tv yayın akışında neler var? Çukur son bölümde neler oldu? Çukur 61. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sorularına cevap bulabileceksiniz.

15 Nisan Show Tv Yayın Akışı

İlk özel televizyonlarımızdan olan Show Tv yayınladığı dizilerle sürekli reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarmış bir kanal. 15 Nisan Pazartesi günü gündüz kuşağında tercih edilen izlenirliği olan programlarının yanı sıra Show Tv’nin Prime Time kuşağına baktığımızda son iki sezonun gün birincisi, gençlerin sabırsızlıkla bekledikleri dizilerden olan Çukur’u görüyoruz. Heyecanlı biten son bölümle birlikte Çukur izleyicileri sabırsızlıkla saat 20.00’yi bekliyorlar. Bu reytingi bol diziye geçmeden önce 15 Nisan Pazartesi günü Show Tv’nin yayın akışını bir görelim.

06.00 Güydüy Güydüy Show (Tekrar)

08.00 Kendine İyi Bak!

10.00 Kuaförüm Sensin

13.00 Gelin Evi

15.00 Zahide Yetiş’le

18.45 Ana Haber

20.00 Çukur

00.15 Çarpışma (Yerli Dizi/ Tekrar)

Çukur 60. Bölümde Neler Oldu?

60. bölümde Yamaç ve Selim Sena’yı bulmak için hızlı davranmak zorundaydılar. Adeta zamanla yarışan ikili başarılı olamamıştı. Yüzüklü’nün Sena’yla karşı karşıya gelmesi ve o beklenmedik planını devreye sokması dengeleri bir daha değişmeyecek şekilde değiştirmişti. Koçavalıların arkasından iş çeviren Uluç değerli taşların Sedatların eline geçmesine sebep olmuştu. Bu durum da Koçavalıları hayli zor duruma düşürmüştü. Ayrıca Meliha ve İdris’in aralarındaki bir sır sayesinde Yüzüklü’yle ilgili bazı ipuçları ortaya çıkmıştı. Yamaç ve Mahsun’un yüzleşmesi de 60. Bölümüm can alıcı noktalarıydı. Mahsun’a göre hiçbir güç onu ve Sena’dan ayıramayacaktı. 

Çukur 61. Bölümde Neler Olacak?

Bu bölüme şüphesiz ki Timsah damga vuracak. Timsah’ın Çukur’a geldiğin görüyoruz ve gelir gelmez de kötü yüzünü göstereceği görülüyor. Yamaç’ı arayan Timsah Yamaç’ın sinirlerini bozuyor. Sevdiklerini koruma derdine düşen Yamaç Yüzüklü’nün izini bulmak için daha fazla gayret gösteriyor. Heyecan dolu bir Çukur daha bizleri bekliyor. Çukur’u canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz.

14-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler