30 Eylül Perşembe Reyting Sonuçları

30 Eylül Perşembe Reyting Sonuçları
30 Eylül Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar dizileri dünün reytinglerinde hangi sırada yer aldı?

30 Eylül Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

30 EYLÜL PERŞEMBE REYTİNGLERİNDE HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YARIŞTI?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de perşembe dizileri oldu. Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de Camdaki Kız, Trt 1'de Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, Atv'de Bir Zamanlar Çukurova ekrana gelirken 30 Eylül Perşembe reytinglerinde en çok izlenen hangi dizi veya program oldu? İşte dünün reytingleri.

30 EYLÜL PERŞEMBE REYTİNGLERİ

TOTAL İLK 10

Total reyting grubunda en çok izlenen yapım 'Camdaki Kız' dizisi oldu. Atv'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisi günü ikinci sırada tamamlarken, Trt 1'in yeni dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisi ise listenin üçüncü sırasında yer alan yapım oldu. Gündüz kuşağı programları arasında ise listenin beşinci sırasında yer alarak 'Esra Erol'da' yer alan yapım oldu. Listenin devamında ise 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' altıncı, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' yedinci, 'Atv Ana Haber' dokuzuncu sırada günü tamamlayan programlar oldu.

AB İLK 10

AB reyting grubunda da günü birinci sırada tamamlayan yapım Kanal D'de yayınlanan 'Camdaki Kız' oldu. TRT 1'in 'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı' ikinci sırada, Atv'de ekrana gelen 'Bir Zamanlar İse' günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu. 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' dördüncü, 'MasterChef Türkiye' yedinci, 'Esra Erol'da' dokuzuncu, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ise günü onuncu sırada tamamlayan yapım oldu.

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

01-10-2021
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler