Ada Masalı 11. Bölüm İzle

Ada Masalı 11. Bölüm İzle
Ada Masalı 11. Bölüm İzle; 31 Ağustos Salı akşamı11. Bölümüyle ekrana gelen Ada Masalı’nın yayınlanan 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ada Masalı 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Beril Pozam ve Cem Anıl Kenar’ın rol aldığı Star Tv ekranlarının sevilen yaz sezonu dizisi Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da 11. Bölümüyle ekrana geliyor. Yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve özellikle genç seyircinin severek takip ettiği dizi her hafta heyecanlı bölümleriyle ekrana geliyor ve Star Tv’nin yaz sezonunun başarılı yapımları arasında yer alıyor. Gelecek sezonda akıbetinin ne olacağı konusunda henüz tam bir karar verilmeyen dizi bir ada da yaşanan aşk hikayesini onu alıyor. Haziran aynı zamanda annesinin de bir zamanla yaşadığı ada da bir otel işletmeye başlamıştır. Ancak bu oteli zarar verdiği Poyraz’la birlikte ve ona yardım için işletmektedir. Ancak her an olaylar kontrolden çıkmaktadır.

Ada Masalı 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarının sevilen yaz sezonu dizisi Ada Masalı her Salı akşamı seyircinin seyrettiği yapılmadan biri. Reytinglerde yaz sezonuna göre ortalama bir reytingi olan dizi yayınlanan son bölümde yine heyecanla takip edildi. Aralarında her an olaylar olan Haziran ve Poyraz bu sefer de Batu’nun gelişiyle sıkıntılı anlar yaşamaya başlamışlardır. Batu ise sinsi planlarını devreye sokmak için harekete geçer. Öbür taraftan İdil bir kez daha Poyraz’ı elde edebilmek için harekete geçer.

Ada Masalı 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Ada Masalı bu akşam 11. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Haziran, Poyraz’ın kendisini affetmesini istemekte ve artık aralarında kötü olaylar yaşanmasını istememektedir. Ancak Poyraz Haziran’ı kolay affetmeyecektir. Batu’nun planı işe yaramıştır. Poyraz ve Batu arasındaki kavga Haziran ile Poyraz arasında ciddi bir kırılmaya neden olmuştur. Ancak bu kavga başka bir şeyi de ortaya çıkarmıştır. Poyraz’ın karanlık geçmişiyle ilgili bilinmeyenler bu kavga sonrası ortaya çıkmaya başlamıştır. Poyraz artık eskisi gibi olmayacak ve her an daha da farklı birine dönüşecektir. Melisa ve Alper arasındaki yakınlaşma ise ne yazık ki başlarını derde sokmuştur. Biricik’i korumak için söylenen yalanlar zamanla artık içinden çıkılmaz olayların yaşanmasına sebep olmaya başlar. Öbür taraftan İdil’in Poyraz’ı elde edebilmek için söylediği yalanlar da büyük olayların olmasına sebep olacaktır. Ada Masalı bu akşam ekrana gelecek 11. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor.

31-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar