Ada Masalı 4. Bölüm İzle

Ada Masalı 4. Bölüm İzle
Ada Masalı 4. Bölüm İzle; 6 Temmuz Salı akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Ada Masalı dizisinin yayınlanan 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ada Masalı 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak ve Beril Pozam’ın rol aldığı Ada Masalı bu akşam 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona henüz yeni başlayan ve yaz dizileri arasında en iddialılarından biri olan Ada Masalı yayınlandığı bölümlerde seyirciyi kendisine çekmeyi başardı. Zor durumda bıraktığı bir adamı kurtarmak ve işleri tekrar yoluna koyarak hayatına devam etmek isteyen bir kadının bir adada yaşadıklarını anlatan Ada Masalı reytinglerde de iyi durumda. İşyeri için çalışan Poyraz’ı zor durumda bırakan Haziran’ın adaya yerleşmesi ve Poyraz’a yardım etmeye başlamasıyla birlikte fikirlerinin de değiştiği ve Poyraz’a yavaş yavaş aşı olmaya başladığının hikayesini anlatan dizi aynı zamanda bir adada çekilmesi dolayısıyla da seyirciye cazip gelmiş durumda. Ada Masalı bu akşam ekrana gelecek 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında olacak.

ADA MASALI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında bir yaz dizisi olarak başlayan ve henüz yayınlanmaya başlayan Ada Masalı yayınlanan son bölümde oldukça keyifli ve eğlenceli sahnelerle seyirci karşısında yer aldı. Ada’da butik bir otel açan ve ilk olarak da bir nişan törenini organize etmekle işe başlayan Haziran adadaki tek çiçekçide istediği çiçeklerin kalmaması üzerine Poyraz’la birlikte fantastik ve heyecanlı bir yolculuğa çıkmıştır. İkili bu yolculuk sırasında birbirlerini daha iyi tanırken aralarındaki buzlarda yavaş yavaş erimeye başlamıştır.

Ada Masalı 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin yeni dizisi Ada Masalı bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Haziran ve Poyraz birbirlerine yakınlaşmaya başlamışlardır. İdil ise bu durum karşısında Poyraz’ı Haziran’a kaptıracağı endişesiyle her şeyi bozar. İdil’in müdahalesiyle Poyraz, Haziran’ın ada da kalıcı olmadığını öğrenmiştir. Haziran ise bu durum karşısında daha da gerilir ve sıkışır. Bu arada otelin açılışı yaklaşmıştır ancak ortada aşçı yoktur. Haziran ve Poyraz aşçı konusunda da tartışırlar. Haziran yenilikçi ve modern birini isterken Poyraz geleneksel ve lezzet peşindedir. Poyraz ve Haziran bu durumu çözebilmek için bir iddiaya girerler. Haziran tam bir gün boyunca teknolojiden uzak bir koyda hayatta kalabilirse Poyraz ona en büyük sırrını söyleyecek ve dediklerini kabul edecektir. Yok Haziran bunu başaramazsa bu sefer de Haziran Poyraz’a en büyük sırrını söyleyecektir. İkilinin bu iddiası oldukça heyecanlı geçerken koy dönünde Haziran hiç beklenmedik ve oldukça iyi bir iş teklifi alır. Bu teklif Poyraz’ı oldukça sarsacaktır. Ada Masalı bu akşam 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarına seyirciyle buluşuyor.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar