Ada Masalı 25. Bölüm İzle (Final)

Ada Masalı 25. Bölüm İzle (Final)
Ada Masalı 25. Bölüm İzle; 11 Aralık Cumartesi akşamı 25. Final bölümüyle ekrana gelen Ada Masalı’nın yayınlanan final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ada Masalı 25. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar ve Beril Pozam’ın rol aldığı Ada Masalı bu akşam 25. Ve Final bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yaz sezonunda başlayan ve bu güne kadar ekranda kalma başarısını gösteren dizi özellikle yaz döneminde aldığı reytinglerle oldukça başarılı bir grafik çizmiş ancak sezonla birlikte bu reytinglerde bir düşüş yaşamıştı. Buna rağmen ekranda kalan Star Tv’nin sevilen romantik komedi dizisi Ada Masalı’nda sona gelindi. Özellikle genç seyircinin takip ettiği dizi bu akşam ekrana gelecek 25. Bölümüyle ekranlara veda ediyor. Böylece yaz sezonundan hiçbir dizinin kalmadığı ekranlarda bir dönem daha kapanıyor. Ada Masalı’nın final bölümü olan 25. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

ADA MASALI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Ada Masalı bu akşam seyircisine veda ediyor. Yaz sezonunda başlayan ve başarılı bir dönem geçiren dizinin yayınlanan son bölümünde otelde çıkan kargaşa sırasında Hanife ve bebeği ortadan kaybolur. Bu durum herkesi endişelendirirken Poyraz ve Haziran bebek ve Hanife’yi bulmak için harekete geçerler. Öbür taraftan Nehir Okan’la yakınlaşmaya devam etmektedir.

Ada Masalı 25. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin sevilen gençlik dizilerinden romantik komedi türündeki Ada Masalı ekran yolculuğunun sonuna geldi. Uzun ve oldukça zorlu süren bir 25 bölümün sonunda dizi seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. Yaz aylarında başlayan ve yaz konseptine uygun bir hikayeye sahip olan dizinin final bölümünde seyirciyi bir evlilik ve mutlu bir son bekliyor. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen aşklarına ve birbirlerine inanan Haziran ile Poyraz sonunda nikah memurunun karşısındadırlar. Çift evlendikten sonra adadan ayrılmaya ve İstanbul’a taşınmaya karar vermiştir. Ancak ada onların hep gönlünde olacaktır. Öbür taraftan Sadık ablası Suzan’la başa çıkmanın yolunu bulmuştur. Nehir ise Hasan’ın babası olduğunu öğrendikten ve onunla karşılaştıktan sonra tüm hayatı değişecektir. Bu arada Alper ile Melisa’nın hayatında ise yepyeni ve heyecanlı bir dönem başlamak üzeredir. Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Ada Masalı bu akşam ekrana gelecek 25. Final bölümüyle saat 20.00’da seyirciye veda ediyor.

11-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar