Ada Masalı 3. Bölüm İzle

Ada Masalı 3. Bölüm İzle
Ada Masalı 3. Bölüm İzle; 29 Haziran Salı akşamın 3. yeni bölümüyle ekrana gelen Ada Masalı adlı dizinin yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ada Masalı 3. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar ve Beril Pozam’ın rol aldığı Ada Masalı bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluyor. Sezona yeni başlayan dizlerden biri olan ve yazlık olarak hazırlanan Ada Masalı Star Tv’nin yaz aylarının lokomotif gemisi olması için tasarlandı ve projelendirildi. Ünlü oyuncuların rol aldığı dizi her yaz dizisi gibi yine bir aşk hikayesini konu ediniyor. Tamamen rastlantı ve bir karışıklık sonucu iki kahramanın önce çatışması sonra aşık olması prensibine bağlı olan Ada Masalı yayınlanan ilk iki bölümde seyirciye kendini tanıtmaya ve ekrana çekmeye çalıştı. Yapım özellikle genç kitleyi etkilemeye çalışırken özellikle bir ada da çekilmesi oldukça cazip ve ilginç bulundu. Ada Masalı bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümüyle Star Tv ekranlarında olacak.

Ada Masalı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan yaz sezonu dizilerinden biri olan ve iddialı bir kadro oluşturan Ada Masalı yayınlanan son bölümde seyirciyi ekrana çekmeyi başardı. Yaptığı büyük hatayı telafi etmek ve verdiği zararı düzeltmek için adaya yerleşmeye karar veren Haziran bu süre içinde Poyraz’a verdiği zararı telafi etmeye çalışacaktır. Haziran ada da açacağı otelin ilk işi olarak gördüğü nişan organizasyonu için çalışmalara başlarken sık sık Poyraz ile karşı karşıya gelecek ve tartışacaklardır. Haziran kısa süre içinde gerçekleşecek organizasyon için elinden geleni yaparken zaman kısıtlaması ve ada halkının rahat halleri onu fazlasıyla yoracaktır.

Ada Masalı 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının yaz sezonu dizisi Ada Masalı bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümle bir kez daha seyirci karşısına çıkacak. Haziran otelin açılışı ve nişan organizasyonu için çalışırken adaya gelen Hakan onu fazlasıyla şaşırtacaktır. Hakan’ın ne yapacağı ve ne zaman Poyraz’a tüm gerçekleri anlatacağı belli olmayan tavırları Haziran’ı fazlasıyla germektedir. Eylül ve Adar’ın nişanı ise yaklaşmaktadır ve Eylül nişanın da her yerin çiçeklerle süslenmesini istemektedir. Haziran bunun için adada bulunan tek çiçekçiye gittiğinde ise kötü bir sürpriz onu beklemektedir. Çiçekçideki bütün çiçekler daha önceden satın alınmıştır. Çiçekler için Poyraz’a aşık olan İdil ile mücadele etmek zorunda kalan Haziran sonunda bu iş için kendisini Poyraz ile birlikte bir yolculukta bulur. Nişan günü ise her şey tamam derken nişanlı çift Poyraz’ın söylediği bir söz sebebiyle tartışmaya başlar. Ada Masalı bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

29-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar