Sıfır Bir dizisi ekibinin yaptığı bu yeni proje çok konuşulacak!

Sıfır Bir dizisi ekibinin yaptığı bu yeni proje çok konuşulacak!
Adana’da çekilen Sıfır Bir dizisi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Sıfır Bir dizisi ekibinin yaptığı bu yeni proje çok konuşulacak! İşte o projenin detayları

Bir grup amatör oyuncunun Adana’nın olaylı muhiti Hürriyet mahallesinde kendi imkânlarıyla çektikleri dizi bir anda Türkiye gündemine girmişti. Adana Sıfır Bir adıyla yayınlanan dizi önce internet ortamında gösterime girmiş, kısa sürede büyük bir kitleye ulaşınca profesyonel internet platformu tarafından transfer edilmişti. Adana Sıfır Bir dizisi ekibi, bu kez uzun metraj bir filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimleri tamamlanan ve afişleri hazırlanan Sıfır Bir filmi 10 Ocak’ta sinemalarda hayranlarıyla buluşacak.

Sıfır Bir afişi sosyal medyada oylandı

Kısa sürede büyük bir başarı sağlayan Sıfır Bir dizisi, 10 Ocak’ta uzun metraj formatıyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken afişi için sosyal medyada yapılan oylamaya 35 bin kişi katıldı. Birçok afiş seçeneğinin olduğu tasarımlarda en çok oyu alan afiş sinema filminin reklamında kullanılmaya başlandı. 20 farklı afiş tasarımından 4 tanesi sosyal medya oylamasına sunuldu ve tasarımcı Emre Erdem ve 70x100 ekibi tarafından hazırlanan afiş en fazla oyu aldı. Birinci olan afişte karakterlerin boyun eğmeyen yapıları dik duruşlarıyla vurgulandı. Afişte bulunan küçük kız ise dizinin dramatik yönüne de vurgu yapıyor.

Sıfır Bir çekimleri nerede yapıldı?

Kadri Beran Taşkın’ın yine yönetmenliğini üstlendiği Sıfır Bir filmi gerçek hayatta yaşanmış ya da yaşanması muhtemel olayları konu alırken, toplumsal olayları da merkezine alıyor. Çocuklarla ilgili sorunlara da dikkat çeken dizi Adana’da çekilirken sinema filmi ise Adana yerine İzmir’de çekildi. Sevilen oyuncularıyla İzmir’de tamamlanan çekimlerin ardından film 10 Ocak’tan itibaren sinemalarda olacak. Kısa sürede fenomen bir yapıma dönüşen dizinin uzun metraj filminde de yine diziyle özdeşleşen oyunculardan Savaş Satış, Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Salih İnci yer aldı. Heyecanla beklenen filmin afişi bile hayranları tarafından büyük bir ilgi gördü. Sıfır Bir filminin gişe de büyük bir başarı yakalaması bekleniyor. Sıfır Bir ekibine biz de canlitv.com olarak başarılar diliyoruz.

29-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar