Afilli Aşk Ayşe Yılmaz (Burcu Özberk) Kimdir?

Afilli Aşk Ayşe Yılmaz (Burcu Özberk) Kimdir?
Ekranlara gelmek için sabırsızlanan yeni dizi Afilli Aşk Ayşe Yılmaz kimdir? Ayşe Yılmaz gerçek adı nedir? Ayşe Yılmaz (Burcu Özberk) kimdir?

ARC Yapım imzası taşıyan yeni dizi Afilli Aşk, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi Afilli Aşk ne zaman başlayacak? Başrol oyuncuları ve konusu belli olan dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı söylensede kanaldan buna dair bir açıklama gelmedi. İzleyici kitlesi diziyi merakla bekliyor. Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Afilli Aşk dizisi oyuncuları kimler? Afilli Aşk hangi kanalda yayınlanacak? Afilli Aşk tanıtım fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin oyuncu kadrosu..

Başrollerini güzel oyuncu Burcu Özberk, Çağlar Ertuğtul, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Serkay Tütüncü, Güzide Arslan, Altan Erkekli, Neşe Baykent ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi başarılı isimler paylaşıyor. Peki Afilli Aşk Ayşe Yılmaz (Burcu Özberk) kimdir?

Ayşe Yılmaz (Burcu Özberk) Kimdir?

Afilli Aşk dizisinin başrol oyuncularından biri olan Burcu Özberk, dizide Ayşe Yılmaz karakterini canlandıracak. Burcu Özberk, abisinin baskıları ve evlilik hayali kurduğu sevgilisinin en yakın kız arkadaşıyla birlikte olduğunu öğrendikten sonra hayatı alt üst olan Ayşe Yılmaz karakterine hayat verecek. 12 Aralık 1989 yılında dünyaya gelen Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Burcu Özberk 2015 - 2016 yıllarında Güneşin Kızları'nda Nazlı Yılmaz, 2016 yılında Şahane Damat'ta, 2017 - 2018 yıllarında Aslan Ailem'de Burcu Olgun, 2019 da ise Kötü Kız'da Zeynep karakterlerine hayat vermiştir.

Afilli Aşk Sertaç (Serkay Tütüncü) kimdir?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2007 yılında amatör olarak futbola başlar. 2012 yılında kadar top koşturan Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. 2016 yılında TV 8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasına katıldı. Gönüllüler takımında yarışan Serkay, başarılı performansıyla beğeni toplamıştı. Öyle ki finale kadar da kalmayı başarmıştı. Ancak SMS oylamasını Atakan kazanınca yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. Böylece televizyon dünyasına merhaba demiş oldu. Yarışmadan hemen sonra yine 2016 yılında TV 8'de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 

Çok geçmeden dizi yapımcılarının dikkatini çekmeyi başardı. 2018 yılında Kanal D'de yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı. İnsanlık Suçu dizisinde Gökhan Gökdemir karakterini canlandırdı. 

Serkay Tütüncü yaz aylarında Afilli Aşk dizisinde rol alacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağını bilmediğimiz dizide Serkay Tütüncü'yü Sertaç karakteriyle izleyeceğiz.

 

28-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar