Filminin Başarısına Ulaşamadı! Ah Nerede Final Yapıyor

Filminin Başarısına Ulaşamadı! Ah Nerede Final Yapıyor
Yaz dizileri arasında en büyük iddiaya sahip olan ve Türk Sineması’nın en beğenilen filmlerinden Ah Nerede’den uyarlanan Ah Nerede dizisi erken final yapıyor.

Yaz aylarında televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan yaz dizileri ekranlarda renkli yapımları seyirciye sunarken ne yazık ki bazı yaz dizileri için bu durum bir hüsrana dönüştü. Henüz yayınlanmaya başlayalı be ya da altı bölüm olmaya başlayan dizilerden bazıları erken finalle ekranlara veda etmeye başladı. Yeni yayın dönemi için hayal kuran yaz dizilerinin reytinglerde istenilen sonuçlara ulaşamaması bu yapımları henüz yaz sezonu bile bitmeden erken finalle veda etmesi hem kanalları hem de yapım şirketlerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu yapımlar arasında yer alan ve Türk Sineması’nın bugüne kadar çekilen en başarılı yapımları arasında gösterilen romantik komedi filmi Ah Nerede’den dizi olarak uyarlanan Ah Nerede dizisi de erken final kararı alan diziler arasına girdi. Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yaz sezonu dizisi Ah Nerede dizisi istenilen sonuçları alamadığı için kanal ve yapım şirketi tarafından erken final kararıyla yayın akışından çıkarıldı. Dizinin 7. Bölümünde ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Ah Nerede Dizisi Filmi Kadar başarılı Olamadı

Başrollerinde Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan ve Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı ve Türk Sinemasının en önemli yapımlarından olan romantik komedi filmi Ah Nerede yayınlandığı dönemde en çok gişe yapan filmler arasına girdi. Film daha sonra yüzlerce kez televizyonlarda yayınlandı ve her seferinde reyting rekorları kırmayı başardı. Televizyonlarda filmden uyarlama dizi pek nadir bulunurken 10. Ev Yapım şirketi Ah Nerede filmini dizi olarak uyarlamaya karar verdi. Star Tv ile anlaşan 10. Ev Yapım dizi için kolları sıvadı ve birbirinden yetenekli isimlerden oluşan bir cast kurarak dizinin yaz sezonunda yayınlanması için çekimlere başladı. Ancak ne yazık ki dizinin yayınlanan bölümleri yayıncı kanal Star Tv’de beklenen reytinge ulaşamadı. Bunun üzerine dizinin final yapmasına karar verildi. Başlarda oldukça büyük bir sükse ile çekime başlayan dizi ne yazık ki uyarlandığı film olan Ah Nerede’nin başarısına ulaşamadan ekranlara veda etme kararı aldı.

7. Bölümde Veda Ediyor

10. Ev Yapım şirketi tarafından Star Tv için hazırlanan Ah Nerede dizisi erken finalle ekranlara veda etme kararı aldı. Oyuncu kadrosunda Oktay Çubuk, Nil Keser, Tarık Papuçcuoğlu, Ayşe Kökçü, Derya Alabora ve Ferit Aktuğ gibi isimleri bir araya getiren dizinin 19 Ağustos tarihinde yayınlanacak 7. Bölümüyle birlikte ekranlara veda etmesine karar verildi. Böylece büyük bir iddiayla yayına başlayan

08-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar