Ahmet Melih Yılmaz’dan Şok Çukur Açıklaması!

Ahmet Melih Yılmaz’dan Şok Çukur Açıklaması!
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'da Timsah Celil karakterini canlandıran ve diziden ayrılan Ahmet Melih Yılmaz diziden ayrılık sebebine açıklık getirdi. İşte o şok açıklama!

Çukur bu sezon üçüncü sezonunda ve pazartesi günleri seyircinin en çok seyrettiği yapımların başında yer alıyor. Show Tv'de ekrana gelen dizi her bölüm seyirciyi ekrana kilitleyen sahnelerle hem yapımcısını hem de kanalı memnun ederken dizide zaman zaman ayrılıklar da yaşanıyor. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizide hikaye gereği karakterler diziye girerken ya da çıkarken seyirci şaşırıyor ve heyecanlanıyor. Çünkü Çukur’da kimse gereksiz yere diziye girmezken çıkarken de öyle sakin bir ayrılık yaşanmıyor. İşte dizide bu sezon rol almaya başlayan ve seyircinin sevdiği karakterlerden olan Timsah Celil’de de böyle bir ayrılık yaşandı. Ahmet melih Yılmaz’ın canlandırdığı Timsah Celil karakteri geçtiğimiz haftalarda diziye veda etmiş ancak bu ayrılığın ardından çok yazılıp çizilmişti. Hal böyle olunca Ahmet Melih Yıldız bir açıklama yapma gereği hissetti ve Çukur’dan ayrılığına dair bir açıklama yaptı. İşte o açıklama!

Timsah Celil Çukur’dan Nasıl Ayrıldı!

Çukur’un sevilen karakterlerinden Timsah Celil geçtiğimiz günlerde diziden ayrılmıştı. Çukur’da oldukça başarılı bir performans sergileyen ve Yamaç ve yakınlarının baş belası haline gelen Timsah Celil Yamaç tarafından vurulmuş ve öldü sanılmıştı. Ancak Timsah Celil haftalar sonra tekrar görünmüş ve ölmediği ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine seyirciler de oldukça heyecanlanmışlar ve Yamaç ile Timsah Celil arasında neler olacağı heyecanla beklenmeye başlanmıştı. Daha sonra Vartolu Sadettin tarafından alnından vurulmuş ve Timsah Celil Çukur’a veda etmişti. Her ne kadar hikaye ve senaryo olarak bu ayrılık uygun gibi görünse de ayrılığın sebebi sonradan anlaşıldı. Timsah Celil’i canlandıran Ahmet Melih Yılmaz konuyla ilgili açıklama yaptı.

Timsah Celil’den Ayrılık Açıklaması!

Çukur’da Timsah Celil olarak rol alan Ahmet Melih Yılmaz sosyal medya hesabından ayrılığına dair bir açıklama yayınladı. Yılmaz açıklamasında “Şöyle söyleyeyim de konu kapansın, sormayın bir daha. 9 hafta sete çıkmadım. Sonra set var haberi geldi ve bende çıkmama kararı aldım. Sonra “zaten karakteri bitireceğiz” dediler. Ben de o zaman uzatmadan hemen bitirin dedim. 2 bölüm sonra bitireceklerdi ben de hemen bitirin dedim. İşimi severek yapıyorum, ölene kadar da severek yapacağım. Bir yolunu bulup yapacağım, kimse engel olamayacak. Heveslerimi ve hayallerimi kimsenin kırmasına izin vermeyeceğim. O yüzden yola devam” ifadelerini kullandı. Böylece Timsah Celil’in Çukur’dan neden ayrıldığının gerçeği ortaya çıkmış oldu.

21-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar