Akıncı Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Akıncı Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!
NTC Medya tarafından Atv için hazırlıkları süren ve Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan Akıncı Dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. İşte detaylar!

Dizi sektöründe her gün değil her saat hatta her dakika yeni bir gelişme yaşanmaya başlandı. Koronavirüsün etkisi sebebiyle adeta aylarca yaprak dahi kımıldamayan sektörde şu sıralar fırtınalar esiyor. Yapım şirketleri yeni yapımlar için hazırlıklarını son sürat devam ettirirken kanallarda yeni yayın dönemini heyecanla beklemeye başladı ve planlarını buna göre yapmaya başladı. Yaz sezonu dizilerinin bir bir ekrana gelmeye başlamasıyla eylül yayın dönemi için hazırlıklar yoğunlaşmaya başladı. Bu dizilerden biri de NTC Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisi. Dizi için çalışmalar devam ederken bugünde diziye iki yeni oyuncunun dahil olduğu öğrenildi. Dizide kadın başrolü oynaması planlanan Büşra Develi ve Berin Arısoy dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. İşte detaylar!

Büşra Develi Akıncı Dizisinde!

NTC Medya’nın Atv için hazırlıklarına başladığı ve eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan Akıncı dizisinde hazırlıklar son sürat devam ediyor. Cast çalışmalarında sona gelinen diziye son olarak Büşra Develi ve Berin Arısoy dahil oldu. Böylece dizide rol alacak oyuncular Şükrü Özyıldız, Yıldıray Şahinler, Ayça Erturan, Deren Talu, Tolga Tekin, Büşra Develi ve Berin Arısoy olarak belirlenmiş oldu. Yan castlarında tamamlanmasıyla dizinin Ağustos ayında sete inmesi planlanıyor. Yönetmen koltuğunda usta yönetmen Veli Çelik’in oturacağı ve senaryosu Hakan Kandal tarafından kaleme alınacak dizi kanalın iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Eylül ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşması beklenen dizi, korkusuz bir gencin başından geçen heyecanlı olayları konu ediniyor. Aynı zamanda yoğun bir aşk temasının da işleneceği dizide aşk, entrika ve macera asıl temalar olarak belirlenmiş durumda.

Büşra Develi Kimdir?

25 Ağustos 1993 yılında İzmit’te dünyaya gelen Büşra Develi ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar vermiş ve bunun için Mimar Sinan Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Tiyatro Bölümünde öğrenimini devam ettirmiştir. Güzel oyuncu daha sonra sinema ve dizilerde rol almaya başlamış ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Güzel oyuncu Büşra Develi’nin şu ana kadar rol aldığı yapımlar şunlardır. Fi, Ayla Nimet, Bitmiş Aşklar Müzesi, Hadi Be Oğlum, Arada Lara, Tatlı Küçük Yalancılar, Tatlı İntikam, Mehmed: Bir Cihan Fatihi.

02-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar