Akrep 15. Bölüm İzle

Akrep 15. Bölüm İzle
18 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak akrep 15. Bölüm İzlemek için detaylar ve yeni bölüm hakkındaki tüm detaylar haberimizde. Ayrıntılara haberin devamından ulaşabilirsiniz!

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile seyirci karşısına çıkacak Akrep dizisi Star Tv ekranlarında sevenlerinde bekliyor olacak. Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın paylaştığı dizi de başarılı bölümler her hafta birbirini kovalıyor. Muhteşem bir ekip, başarılı oyuncu kadrosu ve yepyeni bölümleri ile dizide Ferda yanında suçsuz, Aras'ı da sürükleyerek hapsi boylamıştır.. . . 

Son bölümü  için heyecanlanan ve bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir canlı yayın sitesi arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasında iseniz sizler için hazıladığımız bu link üzerinden kolayca dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 15. bölümünü tek parça ve full HD  izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

 

Akrep Son Bölüm Konusu

Ferda sonunda dışarı çıkmıştır. Avukatı Ayşem ile evinin kapısına geldiğinde Ahmet'i kapıda bulur. Ahmet artık kızına ulaşamadıkça sinirlerinin gerildiğini ve bu konuda ne kadar ciddi olduğunu dile getirir. Ahmet Ferda'ya kızının kim olduğunu ve nerede olduğunu söylemesi için sadece 1 gün verir. Ferda Ahmet'in sıkboğaz etmesi ile nasıl başedeceğini anlamaya çalışırken Fikret'in ölümünden kendissini sorumlu tutan annesi Perihan, Ferda'ya bir teklif ile gelir. 

Ferda ise MErve'yi geri kazanmak için canını vermeye hazırrdır. Aklına yine hain bir plan gelir. Dururya giderek işbirliği yapmalarını söyler. Merve'yi en can alıcı noktasından kavga ederek evden uzaklaştırabileceğini söyler. Dururun da işine gelir bu durum. Konak bir kavgayı daha kabul edebilecek mi? 

Aras İpek'i özlemiş ve çok merak etmektedir. Konağa giderek kardeşini görmek ister. Bu sırada Dur ve Hakan'ın ateşli tartışmasına şahit olur. Dayanamayıp konuya dahil olınca Şahin deliye döner. Şahin ve Aras yumruk yumruğa kavga ederler. Yaşanan bu olayda zor durumda kalan İpek neler yaşayacak.? Perihan Emgen Aras'ı ne ile tehdit edecek? 

 

18-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar