Akrep 17. Bölüm İzle

Akrep 17. Bölüm İzle
8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak akrep 17. Bölüm İzlemek için detaylar ve yeni bölüm hakkındaki tüm detaylar haberimizde. Ayrıntılara haberin devamından ulaşabilirsiniz!

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile seyirci karşısına çıkacak Akrep dizisi Star Tv ekranlarında sevenlerinde bekliyor olacak. Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın paylaştığı dizi de başarılı bölümler her hafta birbirini kovalıyor. Muhteşem bir ekip, başarılı oyuncu kadrosu ve yepyeni bölümleri ile dizide Ferda yanında suçsuz, Aras'ı da sürükleyerek hapsi boylamıştır.. . . 

Son bölümü  için heyecanlanan ve bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir canlı yayın sitesi arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasında iseniz sizler için hazıladığımız bu link üzerinden kolayca dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 17. bölümünü tek parça ve full HD  izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

 

Akrep Son Bölüm Konusu

Merve büyük bir tehlike atlatır. Ahmet onu ödürmek üzere iken Aras araya girerek Merve'ye can bağışlar. Ayşe Merve kadar şanslı değildir. Annesini ziyaret geldiği sırada saldırıya uğrar ve yaralanır. Torununun başına gelenleri öğrenen PErihan Ahmet'in karşısına dikilir ve ondan hesap sorar. Ailesinden uzak durmasını ve dünyayı ona dar edeceğini söyler. Ancak Ahmet bunca yıldır hasret olduğu kızından vazgeçmemekte kararlıdır. 

Durunun bbeğinin babasının Aras olduğu Peri tarafından anlaşılır. Aras'ın hesabını kesmeyi bir kenara koyan PErihan Ahmet'den kurtulmak için Aras'a bir anlaşma teklifi ile gider. Karşılığındada oğlunu ona verecektir. Fakat Şahin tüm planları alt üst eder. 

Duru ve Aras'ın öpüşme kaydını ele geçiren Hakan Şahin'e şantaj yaparak ondan para sızdırmak ister. Ancak Şahin öyle birşey yapar ki herkesin hayatı en çok da İpek'İn hayatı darmadağın olacaktır.

 

08-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler