Akrep 18. Bölüm İzle

Akrep 18. Bölüm İzle
15 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak akrep 18. Bölüm İzlemek için detaylar ve yeni bölüm hakkındaki tüm detaylar haberimizde. Ayrıntılara haberin devamından ulaşabilirsiniz!

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile seyirci karşısına çıkacak Akrep dizisi Star Tv ekranlarında sevenlerinde bekliyor olacak. Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın paylaştığı dizi de başarılı bölümler her hafta birbirini kovalıyor. Muhteşem bir ekip, başarılı oyuncu kadrosu ve yepyeni bölümleri ile dizide bu akşam Ayşem babası ile yüzleşiyor. . 

Son bölümü  için heyecanlanan ve bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir canlı yayın sitesi arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasında iseniz sizler için hazıladığımız bu link üzerinden kolayca dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 18. bölümünü tek parça ve full HD  izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

 

Akrep Son Bölüm Konusu

Akrep dizinin bu akşam yayınlanacak son bölümünde, 

Perihan, Hakan’ın cesedinin yanında küpesinin bulunması sonrasında gözaltına alınır. Şahin’in kullandığı araçta da Hakan’a ait kan lekeleri bulununca, Perihan için durum içinden çıkılmaz bir hal alır. Ferda, Merve’yi yanına alabilmek için Ahmet’in Gevher İlaç’taki hisselerinden feragat etmesini beklerken, Ahmet ise daha da ileri gidip Perihan’ın şirketteki konumunu tehlikeye sokacak bir girişimde bulunur.

Ferda, Fikret Gürsoy cinayetinde şüpheli olarak gözaltına alınır. Perihan ve Ferda karşılıklı hücrelerde gözaltında tutulurken, Ayşem ise ikiliyi Ahmet konusunda uyarır ve birlikte hareket etmezlerse ondan kurtulamayacaklarını söyler. Perihan işbirliği için Ferda’ya, hem Merve’nin kaçırılması, hem de Fikret’in öldürülmesi hususunda bildiği her şeyi polise anlatması şartını koşar. Ferda’nın yanı sıra Aras’tan da Ahmet’ten şikayetçi olmasını ister.

Ayşem, kendisini korumaya çalışırken yaralanan Efe’yi evine götürür ve Merve’ye haber verir. Merve, Efe’nin Ahmet’e çalıştığını öğrenmiştir ve ona çok kırgındır. Merve’nin, Efe’den tek isteği ise Ahmet’i ihbar etmesi olur. Efe, Merve’ye olan aşkıyla Ahmet’e olan sadakati arasında kalır.

15-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler