Akrep 2. Bölüm İzle

Akrep 2. Bölüm İzle
Akrep 2. Bölüm İzle, yeni bölüm ile 18 Aralık Cuma günü yayınlanacak Akrep son bölüm full HD kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Akrep 2. Bölüm İzle; Star Tv'nin 1441 Productions imzası ile 18 Aralık Cuma günü yeni bölümünü yayınlayacağı Akrep dizisi gündeme bomba düştü. İlk Bölüm izlenme sıralamasında kayde değer bir yer alarak izleyicinin gözünde yapımın kalitesi belli oldu. Oyuncuları, yönetmeni, ve çekildiği sahneleri ile iddialı bir dizi olarak yayın hayatına başlayacak dizide bu akşam Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Başak Daşman'ın başarılarına ev sahipliği yapcak.

Dizinin yeni bölümün her yerde arandığını söylemek isteriz. Diziyi merak eden ve arama motorlarına Demet Akbağ'ın yeni dizisi yazarak, usta oyunculuğunun uzun süredir ilk defa dizi sahnelerinde görecek izleyicilerin 'Akrep 2. Bölüm İzle' ve 'Akrep son bölüm ful Hd kalitesinde izle' haberlerini arıyor. Akrep dizisi için canlı yayın linkini bulabileceğiniz bir haber ve yayın linkini sizler için hazırladık. İşte detaylar. . .

AKREP YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Perihan Ferda'ya Berna'nın ardından gözdağı vermek ister. Ferda karşısına çıktığı ilk anda sen benim için kızımın kocasına göz koyduğunda öldün, Berna ile de gömüldün der.  Fikret'de eşinin ölümünün ardından Ferda'yı konağa getirir. Üstelik Birbirlerine yakın olduklarını Ferda her fırsatta evdeki çalışanlara ve Perihan'ın gözüne sokmaktadır. 

Fikret giderek Ferda ve Aras'ın durumlarından işkillenir. Acaba Berna Ferda tarafından mı öldürüldü  sorusuna cevap araraken bir yandn da Aras'ı köşeye sıkıştırmaya çalışır.  Ferda ise sürekli Aras'a telkinde bulunarak kendilerini ele vereceğini söyler.  Ferda'nın avukatı seyircileri düşündüren o soruyu sorar. beni neden bıraktın anne?

AKREP 2. BÖLÜM İZLE - 18 ARALIK CUMA

Star Tv'nin cuma akşamlarını taçlandıran yeni dizisi Akrep 11 Aralık Cuma günü ilk bölüm ile seyirci karşısına çıkıyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz'ın yer aldığı diziyi Gökçen Usta yönetmenliğinde Erkan Birgören tarafından kaleme alınıyor. 1441 Producsiyon imzası ile seyirci karşısına çıkan Akrep 2. bölüm izlemek için canlı yukarıdaki bağlantı linkine tıklayabilirsiniz. 

18-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler