Al Sancak Dizisinde Bir F 16 Pilotu

Al Sancak Dizisinde Bir F 16 Pilotu
TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelen Al Sancak dizisinin kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Dizide güzel oyuncu Gizem Güneş F 16 pilotu oluyor.

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşan aksiyon macera dizisi Al Sancak Perşembe akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. Silahlı Kuvvetler bünyesinde oluşturulan özel bir timin askeri operasyonlarını anlatan hikayesiyle kendisine seyirci bulan dizinin oyuncu kadrosunda da ünlü isimler yer alıyor. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle ekrana gelen dizinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın yer alıyor. Oldukça hareketli sahnelerin yer aldığı ve her hafta seyirciyi aksiyona doyuran dizinin kadrosuna son olarak bir F 16 Savaş uçağı pilotu olarak genç ve güzel oyuncu Gizem Güneş dahil oldu.

Gizem Güneş F 16 Pilotu Oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden olan Al Sancak dizisinin önümüzdeki bölümünden itibaren dizinin var olan aksiyon sahnelerine yenileri eklenecek. Dizide bir F 16 savaş uçağı hikayeye dahil olacak. Dizide yer alacak savaş uçağının pilotluğunu ise dizilerin genç ve başarılı oyuncularından Gizem Güneş oynayacak. Eylül karakteri olarak bir F 16 pilotunu canlandıracak olan Gizem Güneş’in hikayedeki rolünün ne olduğu ve kaç bölüm süreceği ise şimdilik bilinmiyor. F 16 pilotu Eylül ile dizide Emre Dinler’in canlandırdığı Cengiz karakteri arasında ise bir yakınlaşma yaşanacak. Gizem Güneş’in F 16 savaş uçağı pilotu olarak önümüzdeki haftadan itibaren Al Sancak dizisi kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Al Sancak Dizisi Oyuncuları

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan aksiyon – asker ve macera türündeki dizi Al Sancak kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Uğur Güneş (Yüzbaşı Ali)

-          Gülsim Ali İlhan (Nadia)

-          R. Aybars Düzey (Selim)

-          Cem Kurtoğlu (Sacit)

-          Ahmet Yenilmez (Çelebi)

-          Nihat Altınkaya (Boran)

-          Funda İlhan (Elizabeth) ve

-          Emre Dinler (Cengiz) gibi isimler bulunuyor. Al Sancak her hafta Perşembe günleri saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

16-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar