Flaş Gelişme! Al Sancak Dizisi Final Kararı Aldı

Flaş Gelişme! Al Sancak Dizisi Final Kararı Aldı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezon onayı alan askeri dizi Al Sancak son dakika kararı ile şok bir şekilde yayından kaldırıldı.

Dizi sektörü son dakika gelişmesiyle adeta sarsıldı. Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bozdağ Film imzalı Al sancak Dizisi final kararı aldı. Geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından olan ve aldığı reytinglerle kanalının ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Al Sancak’ın sezon arası verirken ikinci sezonda da olacağı duyurulmuştu. 19. Bölümle birlikte sezon arası veren dizinin bir daha başlamayacağı ve seyirciye veda ettiği öğrenildi. Bu şok karar dizi sektöründe herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan ve Cem Kurtoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi askeri ve savaş türünde ele alınıyordu. Dizi özel kuvvetlerin yurt içi ve yurt dışlında gerçekleştirdiği operasyonların hikayelerini seyirciye aktarıyordu.

Veda Etti

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Günay Günaydın’ın yer aldığı ve senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı askeri dizi Al sancak ekranlara veda etti. Son olarak ikinci sezon onayını alan ve 19. Bölümle birlikte sezon arası veren dizi ani bir kararla yayından kaldırıldı. Yeni yayın döneminde seyircinin merakla ve heyecanla beklediği dizilerden olan Al Sancak’ın yayından kaldırılması sektörde şaşkınlığa yol açtı. Bozdağ Film tarafından hazırlanan dizinin yerine nasıl bir dizinin hazırlanacağı henüz bilinmiyor ancak Bozdağ Filmin yeni projeleri için sıkı bir çalışma içinde olduğu biliniyor.

Al Sancak Dizisi

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı Al sancak Dizisinin yönetmen koltuğunda Günay Günaydın yer alıyor. Senaryosunu Atilla Engin, Selman Kılıçaslan ve Mehmet Arı tarafından kaleme alınan dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyordu. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında

-          Uğur Güneş

-          Gülsim Ali İlhan

-          İdris Nebi Taşkan

-          Ahmet Yenilmez

-          Nihat Atınkaya

-          Gözde Türker

-          Ahmet Olgun Sünear

-          Emre Dinler

-          Eslem Akar

-          Tezhan Tezcan

-          Çağlar sayın

-          Fatih Günhan

-          Ömer Faruk Aran ve

-          Cem Kurtoğlu yer alıyor.

18-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler