Al Sancak Dizisinin Teğmen Büşra’sı Kimdir?

Al Sancak Dizisinin Teğmen Büşra’sı Kimdir?
Al Sancak Dizisinde yer alan genç oyunculardan Suna Ayar’ın canlandırdığı Teğmen Büşra karakterinin özellikleri neler ve Teğmen Büşra kim?

Yeni başlayan diziler arasında seyircinin dikkatini çeken ve yayınlanan bölümlerde oldukça başarılı sonuçlar alan Al Sancak dizisi perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bozdağ Film tarafından hazırlanan proje savaş ve dram türünde ele alınıyor. Özel Kuvvetlere mensup Pençe timinin hikayesini anlatan ve özellikle görsel yönden dikkat çeken dizi Türk dizi tarihinde yayınlanan askeri projelerden biri olarak kayıtlara geçti. Kadrosunda birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncuları bir araya getiren dizi özellikle aksiyon sahneleriyle öne çıkacak gibi görünürken dizide yer alan karakterler de şimdiden seyirci tarafından merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Dizide Teğmen Büşra karakterine hayat veren genç oyunculardan Suna Ayar canlandırdığı karakterin özelliklerini anlattı.

Teğmen Büşra Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak dizisinin sevilen ve genç karakterlerinden biri olarak öne çıkan Teğmen Büşra karakterini canlandıran genç oyuncu Suna Ayar canlandırdığı karakterin özelliklerini anlattı. Suna Ayar Teğmen Büşra için “İşine aşık, işini çok ciddiye alan ve gereken ne varsa fazlasını yapmaya hazır bir asker. Büşra timin altın anahtarı ve tim tarafından çok sevilen tatlı sert bir karakter. Büşra ile çok fazla ortak noktamız var aslında. Ben bilgisayar mühendisliği mezunuyum ve her zaman hayatımda önceliğim işim olmuştur. Yaptığım her işi ne olursa olsun çok ciddiye alırım. İş yaşamında olduğu gibi iş dışında da Büşra ile aynıyız sanırım. Tatlı sert bıcır bıcırız” ifadelerini kullandı.

Temel Askeri Eğitimi Aldım

Suna Ayar diziye başlamadan önce askerlikle ilgili temel bilgileri aldığını belirterek “duruş, yürüyüş, selamlama, silah ve tüfek gibi her türlü eğitimi aldım. Askeriye çok farklı bir ortam, oradaki disiplini ve ciddiyeti benimsemek için de asker tanıdıklarımdan destek aldım. Al Sancak dizisi özel olduğu kadar ülkemiz ve milletimiz için de çok önemli bir proje olduğunu düşünüyorum. İzlerken de oynarken de çok farklı duygular hissetmemizi sağlayan bir proje. Al Sancak gibi özel bir projede güçlü ve başarılı bir kadın asker olarak yer aldığım için çok gururluyum. Aynı zamanda ilk projemde böyle yüksek prodüksiyonlu bir işte olmak da çok keyifli” ifadelerini kullandı. Dizi sektöründe yeni yüzlerden olan genç oyuncu Suna Ayar ilk olarak seyirci karşısına Al Sancak projesi ile çıkıyor.

04-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar