Alev Alev 1. Bölüm izle

Alev Alev 1. Bölüm izle
5 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Alev Alev 1. Bölümü izlemek ve dizi hakkında diğer detaylar haberimizde!

Alev Alev 1. bölüm izle! 5 Kasım Perşembe Show TV'de ilk bölümüyle yayınlanan dizi büyük beğeni topladı. Nefes kesen ilk bölümün ardından Alev Alev 2. bölüm fragmanı yayınlandı.  Alev Alev 1. bölüm tek parça full izlemek için detaylar haberimizde!

alev alev izle

ALEV ALEV DİZİSİ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Show TV'nin yeni iddialı yapımı Alev Alev 1. bölümüyle nefesleri kesti. Oyuncu kadrosu ve yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan dizi 5 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi ve büyük beğeni topladı. Özellikle yayınlanan yangın sahnesiyle sosyal medyada büyük etkileşim sağlayan dizi gün boyunca adından söz ettirmeyi başardı. 

Dizinin ilk yayınlanan bölümünde bir yangın ile değişen hayatların hikayesinin başlangıcı izleyiciye aktarıldı.

Varlıklı Yıldırımlar ailesinin biricik kızı Rüya (Dilan Çiçek Deniz) henüz hayatın gerçekleri ile tanışmamış ve ailesinin kanatları altında hayatını sürdürmektedir. Evlerinin hizmetlisi Rüya (Hazar Ergüçlü) onun en yakın arkadaşıdır. Rüya'nın tek hayali ise mutlu bir evlilik yapmak ve hayatının geri kalanını huzurlu bir şekilde geçirmektir. Rüya'nın kuzeni Cemre (Demet Evgar) Yıldırımlar ailesi ile büyümek zorunda kalır ve aşık olarak evlendiği Çelebi'den gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddetten kurtulmak için kızı Güneş ile geri dönüşü olmayan bir plan yapar. Bu üç kadının hayatı bir yangın ile sonsuza kadar değişecek ve bundan sonra hiç bir şey onlar için eskisi gibi olmayacaktır.

ALEV ALEV OYUNCULARI (KİM KİMDİR?)

Show TV için hazırlanan Alev Alev 1. bölüm izleyen izleyiciler oyuncuların hikayesini merak ediyor. Dizide kim kimdir? Hangi oyuncular rol alıyor?

Alev Alev 1. Bölüm izle, Alev Alev konusu ve oyuncuları

Demet Evgar dizide Cemre Kayabeyli karakterine hayat veriyor. Eşinden gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddetten kurtulmak için geri dönüşü mümkün olmayan bir plan yapar ve hayatı sonsuza kadar değişir.

Hazar Ergüçlü dizide Çiçek Görgülü karakterine hayat veriyor. Yıldırımlar ailesinde hizmetçi olarak çalışıyor. Aynı zamanda evin şoförü Aile ile sevgili. Tek hayali evlenip mutlu bir yuva kurmaktır.

Dilan Çiçek Deniz dizide Rüya Yıldırımlar karakterine hayat veriyor. Yıldırımlar ailesinin el bebek gül bebek büyütülen tek kızı. Düzenlenen bir gece de çıkan yangınla sonsuza kadar hayatı değişir.

Cihangir Ceyhan dizide Ömer Ataycı karakterine hayat veriyor. Yetimhaneye terk edilen Ömer için Yedikule Mahallesi çok önemlidir. Çünkü ona o mahalle sakinleri sahip çıkmıştır. Bir gecede çıkan yangında yolu Rüya ile kesişir.

Berkay Ateş dizide Ozan Akınsel karakterine hayat veriyor. Başarılı bir gazeteci olan Ozan'ın en yakın arkadaşı Ömer'dir. Kadına şiddet konusunda hassasiyetiyle bilinen Ozan, Cemre'nin çıktığı zorlu yolda en büyük destekçisi olacaktır.

Alev Alev 1. Bölüm izle sayfamızın üst kısmından dizinin ilk bölümünü tek part izleyebilirsiniz.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler