Alev Alev 11. Bölüm İzle

Alev Alev 11. Bölüm İzle
Alev Alev 11. Bölüm İzle; 21 Ocak Perşembe akşamı 11. Yeni bölümüyle ekrana gelen Alev Alev dizisinin yayınlanan 11. Bölümü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alev Alev 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Toprak can Adıgüzel ve Zuhal Olcay’ın rol aldığı Alev Alev bu akşam 11. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun ilgi çeken ve reytingi yüksek yapımlarından olan alev Alev her hafta seyirciye heyecanlı ve gerilimli bölümler izlettirmeye devam ediyor. Çıkan bir yangının ardından üç kadının hayatının tamamen değişti ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı dizide yeni aşklar, yen, gerilimler ve heyecanlar diziye damga vurmaya devam ediyor. Alev Alev bu akşam yine heyecanlı bir bölümle Show Tv’de ekranlara geliyor.

alev alev izle

Alev Alev son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve ilginç hikayesi ile seyirciyi ekranlara başlayan Alev Alev yayınlanan son bölümde Cemre kızı Güneş’le daha mutlu bir gelecek kurmak için artık daha korkusuz davranmakta ve kararlar alabilmektedir. Çiçek ise Ali’ye ulaşma çabasındadır ve Tomris’i büyük bir tehlikeye atmak üzeredir. Rüya ve Ömer arasında yaşananlar ise artık ikisine de yetmemektedir ve Rüya Ömer’den artık daha net sözler duymak istemektedir. Bu arada İskender’in kurduğu plan herkesin hayatını değiştirmek üzeredir.

Alev Alev 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Sezonun başarılı ve reytingi oldukça iyi dizilerinden Perşembe akşamlarının sevilen yapımı Alev Alev bu akşam 11. Bölümle ekranlara geliyor. Çelebi dizide herkesin hayatını mahvetmek için her şeyi yapmaktadır ve bu sefer sırada Tomris vardır. Ancak Ozan, Ömer ve Rüya buna izin vermeyeceklerdir ve ellerine Çelebi’ye karşı büyük bir fırsat geçer. Hapisten çıkan Bülent kendisine atılan iftiranın bedelini Tomris ve Çiçek’ten sormaya kararlıdır. Bu sırada İskender’in verdiği açık Kayabeyli ailesini hiç olmadığı kadar büyük bir şekilde köşeye sıkıştırmıştır. Bu arada uzun zamandır birbirlerini seven ancak bir türlü bunu karşıdaki kişiye itiraf edemeyen Rüya ile Ömer arasındaki duygusal yakınlaşma sonunda patlamak ve büyük bir aşka dönüşmek üzeredir. Show Tv ekranlarının Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Alev Alev bu akşam yine gerilimli ve heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Alev Alev bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor.

21-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar