Ali Poyrazoğlu’ndan Kavuk İşi Soytarılık Yorumu!

Ali Poyrazoğlu’ndan Kavuk İşi Soytarılık Yorumu!
Usta tiyatrocu ve oyuncu Ali Poyrazoğlu yaptığı açıklamayla yeni bir tartışmaya kapı araladı. Ali Poyrazoğlu Dümbüllü Kavuğu ile açıklamalarda bulundu.

Ünlüler dünyasında yeni bir tartışmanın ilk fitili ateşlenmiş durumda. Gün geçmiyor ki ünlü isimlerin yeni açıklamalarıyla gündem oluşmasın. Şimdilerde de yeni bir tartışma yeni bir kavganın ilk adımlarının ayak sesleri geliyor. Yılların usta oyuncusu Ali Poyrazoğlu geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi ve ayak sütü magazin muhabirleriyle sohbet etti. Usta oyuncuya sorulan sorulardan biri de yıllardır devam eden bir gelenekle ilgiliydi. Yıllardır devreden Dümbüllü İsmail’in kavuğu ile ilgili sorulan bir soruya Ali Poyrazoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu ve bu geleneğin geldiği son noktayı eleştirdi. Son olarak Rasim Öztekin tarafından oyuncu Şevket Çoruh’a devredilen kavuk şu an Şevket Çoruh’ta bulunuyor. İşte Ali Poyrazoğlu’nun o açıklamasının detayları!

Soytarılığa Dönüştü!

Geçtiğimiz günlerde usta tiyatrocu İsmail Dümbüllü’nün kavuğu usta oyuncu Rasim Öztekin tarafından tiyatrocu ve oyuncu Şevket Çoruh’a devredilmişti. Uzun yıllardır süren bu geleneğin sorulması üzerine usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Poyrazoğlu konuyla ilgili “bu iş soytarılığa dönüştü. Isıtılıp ısıtılıp magazin gündemine getiriliyor. Ben bu konudan hiç söz etmiyorum ama İsmail Dümbüllü Ödülü’nü ben aldım. Ayrıca birkaç sene önce Karagöz’ün takkesi var ya Işkırlak adında, o ödülü de bana verdiler. Işkırlak’ta şöyle bir gelenek var, ertesi sene hak eden birine devretmek zorundasın. Ben de Zihni Göktay’a verdim. Zihni kime verdi onu takip etmedim. O kavuk İsmail Dümbüllü’nün kavuğu değil, o bir takke. Bunun bu şekilde sürekli magazin malzemesi yapılması hoş değil. Onun İsmail Dümbüllü’nün olmadığını veren de biliyor, alanlar da. Bu kameralar azdırıyor insanları” ifadelerini kullandı.

Mutluyum!

Ali Poyrazoğlu ayrıca muhabirlerin gündemle ilgili sorularına da cevap verdi. Poyrazoğlu “herkes krizden söz ediyor.500 bilet satılmış. 300 bileti sağlık çalışanlarına hediye ettim. O yüzden mutluyum” ifadelerini kullandı. Ayrıca Ali Poyrazoğlu elindeki sargının sorulması üzerine “ufak bir köpeğim var, ona basmamak için kaydım ve yere düştüm. Parmağım kırıldı. Fizik tedaviye gidiyorum” açıklamasını yaptı. Bu açıklamalardan sonra bakalım kavuğu son olarak devreden Rasim Öztekin ile alan Şevket Çoruh’tan bir cevap ya da açıklama gelecek mi?

16-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar