Keremcem'in yeni dizisi Ali ve Sevda'ya usta bir isim katılıyor

Keremcem'in yeni dizisi Ali ve Sevda ya usta bir isim katılıyor
Çok yakında ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Ali ve Sevda dizisinin kadrosu şekilleniyor. Keremcem'in başrolünde olduğu dizinin kadrosuna usta oyuncu Ahmet Mekin eklendi.

Başrollerinde Keremcem ile Özgü Kaya'nın yer aldığı ve 2 Nisan'da çekimleri başlayan Ali ve Sevda dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Baba Yapım imzalı dizinin yönetmenleri Ufuk Hakan Eren ve Kartal Çidamlı olup Ali ve Sevda'nın hikayesini senarist Hakan Kandal yazacak. Cast çalışmaları devam eden dizide başrol ikilisinin yanı sıra Ali Burak Ceylan, Engin Hepileri, Mehmet Ali Kaptanlar, Sebahat Kumaş, Zehra Yılmaz, Özlem Başkaya, Taner Turan, Adnan Biricik, Burak Serdar Şanal ve Yiğit Koçak gibi isimler olup son olarak diziye bir oyuncu daha eklendi. 

USTA OYUNCU AHMET MEKİN ALİ VE SEVDA DİZİSİNDE

Türk sinemasının önemli ismi Ahmet Mekin Ali ve Sevda dizisiyle anlaştı. Usta oyuncu yaz aylarında ATV ekranlarında olacak. Diziye ikinci bölüm itibariyle katılacağı öğrenilen değerli oyuncu Tuğrul Baba baba karakterine hayat verecek. Keremcem'in canlandırdığı Ali karakterine manevi babalık edecek olan Tuğrul baba görme engelli olup yetimhanede büyüyen Ali'ye sahip çıkacak. 

AHMET MEKİN KİMDİR?

Ahmet Mekin, 6 Ağustos 1932 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Asıl adı Ahmet Kurtdereli'dir ve aslen Karslıdır.  İş hayatına manifaturacılıkla başlamıştır. Sporla arası iyi olan oyuncu güreş, kayak ve futbol gibi sporlarla ilgilenmiştir. Bir süre Bakırköy Halkevi'nde amatör tiyatro oyunculuğu yapmıştır. 1957 yılında Mahşere Kadar adlı filmle beyaz perdeye adım atmış daha sonra 200'e yakın film ve dizide yer almıştır. 1961 yılında İzmir Fuar Festivalinde En Başarılı Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. 1977 yılında Kadir İnanır ve Türkan Şoray ile birlikte rol aldığı Selvi Boylum Al Yazmalım filminde oynayarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer almıştır. Ahmet Mekin kendisi gibi oyuncu olan Şükran Sabuncu ile evlidir. Oyunculuğun yanı sıra senaristlik ve yapımcılık tecrübeside olan usta isim 1959 yılında Evlatlık filminin senaryosunu yazmış 1976 yılında ise Evlatlık Çıngar filminin yapımcılığını üstlenmiştir. Son olarak 2016 yılında yayınlanan Arkadaşlar İyidir dizisinde yer alan Mekin şimdi ise Ali ve Sevda dizisiyle ATV ekranlarında olacaktır.

01-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar