Ali Vefa’dan (Taner Ölmez) Mucize Doktor İtirafı!

Ali Vefa’dan (Taner Ölmez) Mucize Doktor İtirafı!
Fox Tv'nin yeni dizisi Mucize Doktor fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez Diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar!

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve başrollerinde Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Hazal Türesan gibi usta isimlerin yer aldığı, Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını, Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Amerika menşeli Good Doctor dizisinden uyarlama Mucize doktor yayınlandığı ilk iki bölümüyle seyirciden oldukça yüksek bir beğeni alarak reytinglerde zirveye oturdu.

Otizm sendromlu bir doktorun kendini ispat etme çabasının ve inanılmaz yeteneğinin konu alındığı Mucize Doktor yayınlandığı kanal Fox Tv’nin de Perşembe akşamları rakiplerini geride bırakma fırsatını vermiş oldu. Seyircinin daha yayınlanır yayınlanmaz beğeniyle takip ettiği dizi böylece farklı projelerin de reytinglerde üst sıralarda yer alabileceğini ve klasikleşmiş konulardan uzaklaşmak gerektiğinin ispatı oldu. Geçtiğimiz akşam Fox Tv tanıtım gecesinde projeyle ilgili konuşan Oyuncu Taner Ölmez’de Mucize Doktorla ilgili düşüncelerini anlattı.

Taner Ölmez’den Mucize Doktor Açıklaması!

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk iki bölümüyle reytinglerde üst sıralarda yer alan ve bir anda seyircinin ilgi odağı haline gelen Mucize doktor’un genç ve başarılı oyuncusu Taner Ölmez önceki gece Fox Tv’nin tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada samimi açıklamalarda bulundu. Taner Ölmez yaptığı açıklamada “Hikayeye inandık, herkes inandı ve sonunda güzel bir iş çıktı. Hikayeyi okuyunca elbette yapabilir miyim kaygısı oldu. Ancak çalışınca üstesinden geldim. Senaryoyu okuyunca zorlandığım yerler oldu ama duygusal anlamda oldu. Çocukların gözlerine bakıp onlarla tanışınca zorlandığım yerler oldu” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde oyuncu Onur Tuna’da Dr. Ali Vefaya davranışlarından dolayı kendimden nefret ediyorum açıklamasında bulunmuştu.

Dr. Ali Vefa (Taner Ölmez) Kimdir?

Mucize Doktor’un otizm sendromlu doktoru Ali Vefa’yı oynayan Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Genç oyuncu Taner ölmez, ilk olarak İstanbul’un Altınları adlı dizi ile dikkatleri çekmiştir. Kapalı çarşı, Kül ve Ateş, Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan oyuncu en çok kayıp Şehir dizisi ile tanınmıştır. Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra pek çok ünlü firmanın reklamlarında da oynamıştır. Oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini başarıyla canlandırmıştır.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar