Alina Boz ve Burak Deniz'in yeni dizisi Maraşlı ne zaman başlıyor?

Alina Boz ve Burak Deniz'in yeni dizisi Maraşlı ne zaman başlıyor?
Alina Boz ve Burak Deniz'in yeni dizisi Maraşlı ne zaman başlıyor? Yeni yılın ilk dizilerinden biri olamya hazırlanan Maraşlı'nın yayın tarihi belli oldu.

Yeni yılda ekranlar yeni dizilerle tanışmaya başladı. Uzun süredir hazırlıkları devam eden diziler bir bir ekrana geliyor. Atv'de yayınlanacak Maraşlı dizisi de yeni yılın ilk dizilerinden biri olacak. Alina Boz ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Maraşlı'nın yayın tarihi belli oldu. Heyecanla beklenen yeni dizi Maraşlı 11 Ocak 2021'de seyirciyle buluşacak.

Maraşlı dizisinin yayın tarihi belli oldu

TIM&B Productions tarafından Atv için hazırlanan yeni dizi Maraşlı pazartesi akşamları ekran yarışına dahil olacak. Uzun süredir hazırlıkları devam eden Maraşlı dizisinde başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz. Kendi yöntemlerini kullanarak adalet arayan bir karakter olan Maraşlı'yı canlandıracak Burak Deniz'in, Alina Boz'un canlandıracağı Mahur ile karşılaşması ve sonrasında yaşananlar konu ediniliyor. Maraşlı'nın senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur tarafından yazılıyor. Maraşlı dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Arda Sarıgün oldu.

Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Alina Boz ve Burak Deniz'in yeni dizisi Maraşlı yeni yılın ikinci haftası seyirciyle buluşuyor. İlk bölümü 11 Ocak Pazartesi yayınlanacak Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda, Rojda Demirer, Bedriye Rosa Çelik, Kerem Atabeyoğlu, Gizem Kala, Melis İşiten, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Türkü Su Demirel, Cemil Büyükdöğerli, Sinem Akyol, Serhat Kılıç, Neslihan Acar ve Cihan Yenici gibi isimler yer alıyor.

Maraşlı dizisinin konusu nedir?

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Maraşlı dizisinde özel kuvvetlerden ayrılan bir eski asker olan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası kızının vurulması olayıdır. Bu olaydan sonra çok farklı bir hayata atılan Maraşlı birgün bir sahafta Mahur Türel ile tanışır ve Mahur'un hayatını kurtarır. O gün kaderleri bir birine bağlanan Mahur ve Maraşlı'nın heyecan ve aksiyon dolu hayat serüveni başlar. Atv'de 11 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Maraşlı heyecanla bekleniyor.

02-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar