Alişan ekrana dönüyor! Hangi kanalda program yapacak

Alişan ekrana dönüyor! Hangi kanalda program yapacak
Kardeşinin çocuklarına sahip çıkışıyla takdir toplayan Alişan ekrana dönme kararı aldı. Ünlü sunucu yapacağı programı basın mensuplarına anlattı

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı Koronavirüs salgınında kaybettikten sonra kabuğuna çekilen ünlü türkücü ve sunucu Alişan çok sevdiği ekrana geri dönüyor. Hayranları ünlü sunucunun hangi kanalda program yapacağını merak ediyor. Uzun süredir ekrana çıkmayan Alişan yaptığı açıklamada nasıl bir program yapacağını açıkladı. işte o açıklama ve Alişan'ın son durumu haberimizde.

Alişan ekrana dönüyor! Hangi kanalda program yapacak

Geçtiğimiz ağustos ayında Selçuk Tektaş'ı Koronavirüsten kaybeden Alişan evine kapandı. Kardeşinin çocuklarına sahip çıkışıyla takdir toplayan ünlü türkücü yeğenleri Eyşan ve Ceylan'la bir alışveriş merkezinde kameralara takıldı. Snob Magazin'in haberine göre tekrar ekrana dönme kararı alan Alişan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına TRT 1'de program yapacağını belirtti.

Programı tek başıma yapacağım

Gerçek ismi Serkan Burak Tektaş olan Alişan, kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş’ı koronadan kaybettikten sonra konser vermeyi ve program sunmayı bırakmıştı. Kararıyla ilgili  gazetecilere samimi açıklamalarda bulunan Alişan, farklı bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. Şimdiye kadar partnerleriyle yaptığı programlarıyla bilinen ünlü sunucu TRT 1 ekranlarında başlayacağı program hakkında şu bilgiyi verdi: " Tek başıma yapacağım bir iş olacak. Bundan önce yaptığım sabah programı gibi, sanatçı arkadaşlarımı konuk edeceğim, güzel bir program olacak"

Gaziantep ve Urfa arası mekik dokuyor

Programına özenle hazırlandığını duyuran Alişan, programın içeriğini merak edenlere şu açıklamayı yaptı: " Program çekimleri için yeğenlerimle Gaziantep ve Urfa arası mekik dokuyorum. Ara ara gidip böyle çekimler yapacağım"

Konser vermeye de başlayan Alişan, hafta sonu Kıbrıs'ta sahne alacağını söyledi. Mart ayında değişik bir konser verecek olan Alişan sıra dışı bir konser olacağını açıkladı: "Mart ayında Bostancı Gösteri Merkezi'nde görkemli bir konser vereceğim. Bu konserin içerisinde stand-up olacak. 1996'dan günümüze kadar ulaşan Alişan'ı anlatacağım" 

Alişan kimdir?

1976 İstanbul doğumludur. Müzik yeteneği keşfedilen Alişan, küçük yaşta “Sabuha” ve  “Maden Dağı” gibi türküleri ezbere okumasıyla tanındı. Babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yapan Alişan, Hilmi Topaloğlu ve Mahsun Kırmızıgül ile tanışarak sanat hayatına başladı. Dizi ve filmlerde oynayan Alişan, televizyon sunuculuğu da yapıyor.

Rol aldığı bazı yapımlar: 

Aynalı Tahir (TV Dizisi
Kurt Kapanı (TV Dizisi)
Gonca Karanfil (TV Dizisi)
Dostlar Mahallesi (TV Dizisi)
Alişan'lı Gece (Tv Programı)
Mavi Ay (Tv programı)
Daha Ne Olsun (Tv programı)
Her şey Dahil ( TV programı)

27-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar