Alişan’ın Kardeşi Selçuk Tektaş Koronavirüsten Hayatını Kaybetti

Alişan’ın Kardeşi Selçuk Tektaş Koronavirüsten Hayatını Kaybetti
Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş dün gece yarısı tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüs sebebiyle 41 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve anı zamanda menajeri de olan Selçuk Tektaş iki kız çocuğu babasıydı. Selçuk Tektaş yaklaşık bir aydan beri koronavirüs sebebiyle tedavi görüyordu. Dün gece yarısı hastanede yoğun bakım servisinde entübe edilerek tedavisine devam edilen Selçuk Tektaş ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Acı haberle yıkılan ünlü şarkıcı Alişan ve ailesi bütün gece hastanenin önünden ayrılmadı. Selçuk Tektaş’ın hayatını kaybetesi üzerine derin bir acıya boğulan şarkıcı Alişan’ın adeta yıkıldığı gözlenirken kardeşinin cenazesinin bugün öğlen namazıyla birlikte kaldırılacağı öğrenildi. Ünlü şarkıcıya kardeşinin kaybı dolayısıyla pek çok arkadaşı taziye mesajında bulundu.

Alişan’ın Kardeşi Koronavirüse Yenildi

Tüm dünyayı saran ve yaklaşık 2 yıldır yüz binlerce cana mal olan koronavirüs ülkemizde de binlerce kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Bu binlerce kişi arasında ünlüsünden ünsüzüne, doktorundan siyasetçisine kadar bir çok insan oldu. Dün gece de koronavirüsten hayatını kaybedenlere ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan 41 yaşındaki Selçuk Tektaş’da eklendi. İki kız çocuğu babası olan Selçuk Tektaş yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele ediyordu ve en son yoğun bakım servisinde entübe edilmişti. Ancak ne yazık ki doktorların tüm çabasına karşın Selçuk Tekaş hayata daha fazla tutunamadı ve dün gece yarısı son nefesini verdi. Ünlü şarkıcı Alişan kardeşinin kaybıyla büyük acı yaşarken sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Alişan paylaşımında “canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık. Bugün öğle namazına müteakip Teşvikiye Camiinden kaldırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Sevdiklerinden Taziye Mesajları Yağdı

Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın 41 yaşında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmesi üzerine pek çok seveni ve arkadaşı Alişan’a taziye mesajları yolladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Alişan ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. Ayrıca Alişan’ın yakın arkadaşı Özcan Deniz’de Alişan’a taziyelerini ileterek “acınızı samimiyetimle paylaşıyorum. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm” ifadelerini kullandı. Demet Akalın ise mesajında “çok inanmıştık, dönecektin geri. Rabbim ailene sabır versin. Gitti koca yürekli çocuk” ifadelerini kullandı. Seda Sayan ise mesajında “üzüntümü ifade edebilecek durumda değilim. Allahım sabır metanet versin. Başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. Alişan’ın kardeşi Selçuk aramızdan ayrıldı, üzerine nurlar yağsın” ifadelerini kullandı. Yine şarkıcı Pınar Dilşeker masajında “çok gençti çok. Allahım sen ailesine sabırlar ver. Mekanı cennet olsun Selçuk kardeşimizin” ifadelerini kullandı. Bizde başta Alişan ve ailesi olmak üzere Selçuk Tektaş’ın tüm yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

21-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar