Ayrılık dizisi kadrosuna iki sürpriz isim daha katıldı

Ayrılık dizisi kadrosuna iki sürpriz isim daha katıldı
Yeni dizi Ayrılık kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Gökçe Bahadır'ın başrolde olduğu Ayrılık dizisine iki sürpriz isim daha katıldı. İşte o isimler…

Yeni sezon için bomba gibi diziler hazırlanıyor. MF Yapım imzası taşıyan Ayrılık dizisi de bunlardan biri. Yeni sezon için hazırlanan Ayrılık dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye başladı. 3 başarılı kadın oyuncunun canlandıracağı 3 kardeşin hikayesinin anlatılacağı Ayrılık kadrosu genişlemeye devam ediyor. Ekranların en başarılı isimlerini buluşturan Ayrılık dizisi kadrosuna son olarak iki isim daha katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü ve Fırat Altunmeşe Ayrılık dizisi kadrosuna katıldı.

Ayrılık oyuncu kadrosunda kimler var?

The Split dizisinden uyarlanan Ayrılık, MF Yapım'ın yeni sezon için hazırladığı projelerden. Hazırlıkları devam eden Ayrılık ekibinin Ağustos ayında sete çıkması planlanıyor. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüpoğlu ve Tülin Ece'nin üç kız kardeşi canlandıracağı Ayrılık'ta cast çalışmaları da devam ediyor. Ayrılık dizisi ile anlaşma sağlayan Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Sarp Akkaya'dan sonra iki yeni isim daha ekibe katıldı. Tecrübeli oyuncu Erdal Küçükkömürcü ve genç oyuncu Fırat Altunmeşe yeni sezonda Ayrılık dizisi ile ekranda olacak. Ayrılık kadrosu genişlerken cast çalışmaları da hızlandı. Yeni sezon hazırlıkları devam eden Ayrılık'ın sete çıkmasına sayılı günler kaldı.

Ayrılık dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Ayrılık dizisi yeni sezon için hazırlıklarını hızlandırdı. Çekimleri Ağustos'ta başlayacak Ayrılık'ın yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Ayrılık dizisi dünyaca ünlü dizi The Split dizisinden uyarlanıyor. Seda Çalışır ve Toprak Karaoğlu'nun senaryosunu yazdığı Ayrılık, yeni sezonda Fox Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Aile davalarına bakan hukukçular olan ve kendilerini işlerine adamış üç kız kardeşin hayat mücadelesinin anlatılacağı Ayrılık şimdiden merak edilmeye başlandı. Üç başarılı ismin canlandıracağı üç kız kardeşin babalarının çıkagelmesiyle hayatları değişecektir. Yıllardır görmedikleri babalarıyla hem geçmişi hem de geleceği yaşamaya çalışan üç kardeşin hikayesi ekrana yansıyacak.  Ayrılık kadrosu Erdal Küçükkömürcü ve Fırat Altunmeşe'nin de katılımıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor.

21-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar