Zümrüdüanka dizisine bomba isim!

Zümrüdüanka dizisine bomba isim!
Zümrüdüanka dizisi 2020 yılında yayınlanmaya başlayan başarılı yapımlardan biri. Sevilen dizi Zümrüdüanka yeni sezona ise bomba transferle başlayacak. İşte o isimler!

Fox Tv'nin 2020'de yayınlanmaya başlayan yeni dizisi Zümrüdüanka, 9 bölüm yayınlanmış ve sezon finali yapmıştı. Yeni sezona 10. Bölümle başlayacak Zümrüdüanka'da yeni transferler dizinin kadrosunu zenginleştirirken, var olan ilgiyi de arttıracak gibi görünüyor. Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz'ın başrollerde yer aldığı dizinin kadrosuna yeni sezonda başarılı oyuncu Sahra Şaş'ın katıldığını duyurmuştuk. Zümrüdüanka'ya son olarak bomba bir isim daha katıldı.

Zümrüdüanka dizisine sevilen iki isim katıldı

Sahra Şaş'ın yeni sezonda Deniz karakteriyle yer alacağı Zümrüdüanka dizisine televizyon dünyasının sevilen isimlerinden İsmail Hacıoğlu da transfer oldu. Cihan karakteriyle Zümrüdüanka dizisine 10. Bölümde katılacak isim İsmail Hacıoğlu, dizi dünyasının ve ekranların sevilen isimlerinden. Zümrüdüanka dizisi sezon finalinin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlamıştı. Dizi ekibinin sete Kurban Bayramı'nın ardından çıkması planlanırken, diğer yandan yeni oyuncularla anlaşmalar yapıldı. Diziye katılan iki isim Sahra Şaş ve İsmail Hacıoğlu, yeni sezonda Zümrüdüanka'da yeni hikayelerin olacağı sinyalini veriyor.

Zümrüdüanka yeni sezona da iddialı girmeye hazırlanıyor

Pastel Film tarafından projelendirilen Zümrüdüanka dizisinin çekimleri masalsı bir atmosferi olan Kapadokya'da yapılıyordu. Koronavirüs salgının Mart ayında artmasının ardından çekimlerine ara veren ve erken sezon finali yapan Zümrüdüanka'nın senaryosu Işıl Sönmez, Leyla Oter, Doruk Erengül ve Eylem Canpolat'ın kaleminden çıkıyor. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Serhan Şahin oturuyor. Başarılı bir senaryo ve castla 2020 yılına iddialı giren dizi diğer birçok dizi gibi pandeminin olumsuz etkilerinden nasibini aldı. 9 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan dizi bayram sonrası kadrosuna eklediği yeni isimlerle birlikte çekimlerine devam edecek.

Zümrüdüanka oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerde Alp Nevruz, Ceren Yılmaz'ın olduğu diziye son olarak İsmail Hacıoğlu ve Sahra Şaş katıldı. Sebahat Kumaş, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Itır Esen, Serhat Özcan, Elif Çakman, Miray Akay, Pelin Abay, Barış Küçükgüler, Asiye Dinçsoy, Gökhan Bekletenler, Korkmaz Aslan, Ebrar Baba, Mine Kılıç, Doğukan Güngör gibi başarılı isimlerin olduğu Zümrüdüanka ilk sezonda dikkat çekmeyi başarmıştı. Fox Tv'nin iddialı dizisi derinleşen hikayesiyle yeni sezonda da sevilen diziler arasında yerini almaya hazırlanıyor.

16-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar