Amine Gülşe’nin yeni projesinin yayın tarihi belli oldu!

Amine Gülşe’nin yeni projesinin yayın tarihi belli oldu!
Güzel oyuncu Amine Gülşe'nin çok konuşulacak yeni projesinin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen yeni proje ne zaman? Detaylar haberimizde...

Güzel ve başarılı oyuncu kısa bir aradan sonra yer aldığı yeni projesiyle sevenlerini heycanlandırdı. Amine Gülşe futbolcu Mesut Özil ile evlendikten sonra çalışmalarına kısa bir ara vermişti. Gülşe'nin kamera karşısına geçtiği sinema projesinin yayın tarihi ise belli oldu. Amine Gülşe'nin de yer aldığı 'Bir Türk Masalı' isimli sinema projesi 23 Nisan'da vizyona girecek. Amine Gülşe bu sinema filminde başrolde yer alıyor. Masalsı bir anlatımla beyaz perdeye yansıyacak olan proje Türk sinemasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Amine Gülşe başrolde

Amine Gülşe ünlü Arsenalli futbolcu Mesut Özil ile evlenmiş ve kısa bir süre ekranlardan ve beyaz perdeden uzak kalmıştı. Bu durum Amine Gülşe hamile mi? yorumlarına sebep olsa da güzel oyuncunun yer aldığı yeni proje sevenlerini heyecanlandırdı. Başrolde Amine Gülşe'nin yer aldığı 'Bir Türk Masalı' film Türk sinemasına yeni bir boyut kazandırmayı amaçlıyor. Filmin, şiddet ve küfür içermeyen bir yapıda olduğu belirtilirken, kültürel biçok detayı barındırdığı ve Türk sinemasına tertemiz bir nefes katmayı amaçladığı yapılan yorumlar arasında.

Amine Gülşe çocukluk fotoğrafını paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Öte yandan film projesiyle gündemde olan Amine Gülşe'nin sosyal medya paylaşımı da en çok konuşulanlar arasına girdi. Aynı zamanda Miss Turkey 2014 güzeli de seçilmiş olan Amine Gülşe çocukluk fotoğrafını paylaştı. Binlerce beğeni alan Gülşe'nin çocukluk fotoğrafına yorumlar yağdı. Çocukluğunda bile çok güzel olan Gülşe, hayranlarını bir kez daha büyüledi.

'Bir Türk Masalı' filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yönetmenliğini Toprak Sergen'in yaptığı 'Bir Türk Masalı' sinema filminin senaryosu ise yine Toprak Sergen ve Başak Duru tarafından kaleme alındı. Başrollerden birinin Amine Gülşe olduğu filmde, Toprak Sergen, Burak Sergen, Cemal Hünal, İclal Aydın, Doruk Sarıduman, Orçun İynemli, Ege Aydan, Caner Kadayıfçı, Aslı İnandık, Ahmet Mekin, İzzet Günay, Suna Selen, Kayhan Yıldızoğlu, Füsun Erbulak" gibi biçok başarılı isim bulunuyor. Raf Film'in projesi olan 'Bir Türk Masalı' 86 dakikalık bir film. Yayın tarihi belli olan film 23 Nisan'da vizyonda olacak.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar