Anne nefes kesen bölümü ile bu akşam Star Tv'de!

Anne nefes kesen bölümü ile bu akşam Star Tv'de!
Star Tv'nin fenomen dizisi Anne nefes kesen bölümü ile bu akşam Star Tv ekranlarında sizlerle olacak. Zeynep ve Turna arasındaki soğukluk ne zaman geçecek? Zeynep, Turna'nın peşini bırakmıyor. Peki Turna geri adım atacak mı?

Salı akşamlarının dram dolu dizisi Anne yeni bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak. Star Tv canlı izleyerek yeni bölümü takip edebilirsiniz. Bu akşam ekranlara gelecek olan bölümde yine heyecan ve dram üst seviyede. Gerçeği öğrendikten sonra Turna'nın peşine düşen Zeynep bu mücadelesine devam ediyor. Fakat Turna hiç geri atacak gibi durmuyor. 

Anne'den nefes kesen yeni bölüm

Uzun süre komada kalan Zeynep'in hastalığı ile ilgili yeni bir sorun ortaya çıkar. Komanın ardından kalan bu kalıcı hasarın sonuçları tam net belli olmasa da Zeynep hayatının tehlikede olduğunun farkına varır. Ve bu acı durumu sadece eşi Sinan ile paylaşır. Sinan, Zeynep'ten sakladığı sırla vicdan azabı çekerken bu durum onu iyice çıkmaza sokar. Cahide ise Zeynep'ten sakladığı sırla kalp rahatsızlığı geçirir. Fakat kısa sürede hastaneden çıkmayı başarır. Hastalığının farkına varan Zeynep, heran herşey olabilir düşüncesi ile Turna'yla yakınlaşmak ister. Fakat Turna, Zeynep'e hala küstür ve geri adım atacak gibi durmuyordur. Bakalım Anne'nin heyecan dolu yeni bölümünde neler olacak. Anne'yi canlitv'den Star Tv canli izle kısmından da izleyebilirsiniz...

 

02-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler