Annelik Suçu Dizisi’nin Oyuncu Kadrosu Şekillenmeye Başladı! İşte O İsimler!

Annelik Suçu Dizisi’nin Oyuncu Kadrosu Şekillenmeye Başladı! İşte O İsimler!
biten dizilerin yerine başlayacak diziler bir bir hazırlıklara başlıyor. Bu dizilerden biri de Limon Film tarafından hazırlıklarına başlanılan Annelik Suçu dizisi. İşte detaylar!

2020 yılının girmesi ile birlikte televizyon kanallarında ve dizi piyasasında yeniden bir hareketlenme başlamış gözüküyor. Eylül yayın döneminde ya da daha önce başlayan bazı dizilerin erken final yapması ve ekrandan çekilmesi üzerine kanallarda bir yayın boşluğu oluşmuş durumda. Bunun üzerine harekete geçen yapım şirketleri bu boşlukları doldurmak için değişik projelerle kanalların kapısını çalmaya başlamış ve bazı projeler içinde onay almış gibi gözüküyorlar. Bu yapım şirketlerinden biri de Limon Film. Yapım şirketi halen yayında olan iki dizisiyle dikkat çekiyor. Bunlar Savaşçı ve Her Yerde Sen adlı diziler olurken Limon Film bir üçüncü projenin de hazırlıklarına başlamış durumda. İşte detaylar!

Limon Film’den Yeni Bir Dizi: Annelik Suçu!

Televizyon kanallarına proje üreten önde gelen yapım şirketlerinden Limon Film yeni bir projenin startını vermiş durumda. Şimdilik ismi Annelik Suçu olarak belirlenen ve bir dram dizisi olacağı açıklanan dizinin cast çalışmaları başlamış durumda. 2020 yılının ikinci yarısında hazır olması beklenen dizi ile ilgili şimdilik fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Limon Film’in dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili olarak iki oyuncuyla görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında. Bu oyunculardan ilkinin yine bir Limon Film yapımı olan Avlu’da rol alan ve bu dizideki üstün performansı ile taraflı tarafsız her kesim tarafından takdirle karşılanan Demet Evgar olduğu açıklandı. Diğer oyuncunun ise her başarılı yapımda yer alan ve oyunculuğu ve deneyimi ile canlandırdığı karakterin yanında seti paylaştığı diğer karakterleri de büyüten ve son olarak Kadın dizisinde rol alan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar olduğu açıklandı.

Annelik Suçu Dizisi’nin Konusu Ne?

Hazırlıkları Limon Film tarafından başlatılan ve ilk olarak cast çalışmaları başlayan Annelik Suçu adlı dizi, iki vefakar annenin avı ve çile dolu hikayesini seyirciye aktarmayı planlıyor. İki annenin evlatları yerine acı çekmeyi ve yanmayı göze almaları ve evlatları uğruna yapabilecekleri dizinin hikayesini oluşturacak. Dizinin genel yönetmenliğini Yüksel Aksu üstlenirken yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman’ın oturacağı açıklandı. Dizi ile ilgili her türlü gelişmeyi canlitv.com adresinden takip edebilirsiniz.

16-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar