Arda İle Omuz Omuza’nın Bu Haftaki Konuğu Kim Olacak?

Arda İle Omuz Omuza’nın Bu Haftaki Konuğu Kim Olacak?
Ekranların keyifli programlarından Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Salih bademci oluyor. Program Pazar günü ekrana gelecek. İşte detaylar!

Kanal D’de hafta sonu ekrana gelen ve keyifli içeriği ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Arda İle Omuz Omuza bu hafta da yine özel bir konukla ve özel dakikalar eşliğinde seyircinin karşısına çıkacak. Pazar günleri yayınlanan program usta şef Arda Türkmen ve konuğunun hazırlayacağı yemek ve yemekten ziyade aralarında olan sohbet ve yemek yapmak için birbirleriyle çekişmeleriyle yine seyirciye keyifli anlar yaşatacak. Aslında yemek bahane sohbet şahane dedirten cinsten bir program olan Arda ile Omuz Omuza bu hafta sonu da ekranı başında olan seyirciye keyifli bir sohbet ve neşeli yemekler hazırlayacak. Programa bu hafta usta şef Arda Türkmen’in stüdyosuna yakışıklı ve başarılı oyuncu Salih Bademci konuk oluyor. İşte detaylar!

Arda Türkmen ve Salih Bademci Omuz Omuza!

Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 13.00’da ekrana gelen yemek programı Arda İle Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu oyuncu Salih Bademci oluyor. Arda Türkmen’le aynı yemeği yapacak olan ve Arda Türkmen’in stüdyoda verdiği direktifleri uygulayarak bunu gerçekleştirmeye çalışacak olan oyuncu Salih Bademci’nin yemeğini Arda Türkmen ve Arda Türkmen’in yapacağı yemeği de Salih Bademci tadacak. Bu hafta yapılacak yemek ise Slider Burger olacak. Keyifli ve eğlenceli bir yemek sohbet programı olan Arda İle Omuz Omuza bu hafta Salih Bademci’yle ekrana geliyor.

Salih Bademci Kimdir?

Salih Bademci 15 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olan oyuncu ilk kez Elveda Rumeli adlı dizide rol almıştır. Oyuncu daha sonra pek çok yapımda rol almış ve seyirci tarafından sevilmiştir. Salih Bademci’nin rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          İstanbullu Gelin                   (Fikret – Tv Dizisi)

-          Cereyan                              (Genç – Sinema Filmi)

-          Kiralık Aşk                          (Sinan – Tv Dizisi)

-          Ulan İstanbul                       (Ceyhun – Tv Dizisi)

-          Zeytin Tepesi                       (Akın Karatay – Tv Dizisi)

-          Arkadaşlar Arasında             (Barış – Sinema Filmi)

-          Fatih                                   (Şehzade Bayezid – Tv Dizisi)

-          Öyle Bir Geçer Zaman ki      (Hakan Tatlı – Tv Dizisi)

-          Elveda Rumeli                     (Muzaffer – Tv Dizisi)

-          Barda                                 (Cenk – Sinema Filmi)

-          Mıymıntılar Kral

20-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar