Arıza 23. bölüm izle

Arıza 23. bölüm izle
Arıza 23. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelen Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

Arıza 23. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelen Arıza dizisinin yeni bölümü 21 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek. Her bölümünü milyonlarca kişinin izlediği ve yayınlanan her bölümü reytinglerde zirveyi gören Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek bölümü herkes tarafından heyecanla bekleniyor. Arıza dizisinin 23. bölümünü bu sayfadan izlemeniz mümkün. Arıza dizisinin 23. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca Arıza dizisinin 23. bölümünün özetine göz atmak için sayfanın devamına göz atın.

Arıza 23. bölüm izle

Arıza dizisi bu akşam 23. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Son derece büyük bir ilgiyle izlenen Arıza dizisi sevilen isimleri kadrosunda barındırıyor. Show TV tarafından ekrana getirilen Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan başrol olarak bizleri karşılıyor. Bu önemli isimlerin yanı sıra Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Hazal Benli, Yeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü milyonlarca kişi yayınlandığı sırada televizyondan izleyecek. Bir o kadar kişi de dijital platformlardan dilediği anda bilgisayar, televizyon, telefon ya da tabletleriyle izleyecek. Arıza dizisinin 23. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Arıza 23. bölüm özeti

Arıza dizisinin 23. bölümü heyecanla bekleniyor. Yeni bölümde neler olacağı da bir o kadar merakla bekleniyor. Arıza dizisinin 23. bölümünde Ali Rıza, Balaban'dan Halide'nin nerede olduğunu sorsa da Balaban onu kaçıranın kendisi olmadığını söyler. İhtiyar ise o kişinin Balaban olduğunu kendisinden emin bir şekilde dile getirerek Burak'tan Balaban'ı ayağına getirmesi talimatını verir. Halide, kaçırıldığı yerde Balaban ile yüzleşme yaşar ve ailesi hakkında daha önce duymadığı şeyler duyarak şok yaşar. İhtiyar, Balaban'ı karşısına oturtsa da henüz masaya almaz.  Ali Rıza ile Halide bir sürpriz ile karşılaşınca kararı değişir. 

21-02-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler