Arıza 24. bölüm izle

Arıza 24. bölüm izle
28 Şubat Pazar akşamı Show TV'de yayınlanan Arıza 24. bölüm izle! Arıza 24. bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

O3 Medya'nın Show TV için hazırladığı Arıza dizisi 28 Şubat Pazar akşamı 24. yeni bölümü ile ekrana geldi.  Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Ali Rıza, Halide'nin tutsak edildiği yeri bulabilmek için büyük çaba sarf etmişti. Halide ise tutsak edildiği yerde karşılaştığı Balaban'dan annesinin ölümüyle ilgili hiç bilmediği bilgileri öğrenmiş ve büyük şok yaşamıştı. Peki dizinin Pazar akşamı yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Arıza son bölüm izleme linki ve bölüm detayları!

Arıza'nın 24. Bölümünde neler olacak?

Balaban'ın Halide'ye yaptıklarını öğrenen Ali Rıza yaşananların hesabını sormaya kararlıdır. Ancak konsorsiyumda yeni bir dönem resmen başlamıştır. İhtiyar, Balaban'ın şartını kabul etmiş ve konsorsiyuma katılmıştır. Bundan dolayı Ali Rıza, Balaban'a zarar verirse konsorsiyumun vereceği karara boyun eğmek zorunda kalacaktır.

Tüm uyarılara rağmen Ali Rıza olacaklara razı olur ve Balaban'ı konsorsiyumda silah zoruyla alır ve götürür. Ali Rıza, Balaban'ı öldürcek mi? Halide'nin Balaban'dan ailesi hakkında öğrendiği gerçekler ne? Ali Rıza'nın ailesinin ölümüyle bir alakası var mı?

Ali Rıza ve ailesi, Halide'yi istemek için Haşmet Ağa'nın evine giderler. Ancak isteme esnasında hiç beklemedikleri bir gelişme yaşanacak ve herkes büyük şaşkınlık yaşayacak. İsteme merasiminden haberdar olan Burak, hâlâ Halide'ye aşık olduğunu göz yaşları içinde Fiko'ya anlatacak.

Babası hakkında tüm gerçeklere ulaşmak isteyen Ali Rıza, eski bir polisin peşine düşecek. Çıktığı bu yolda kafes dövüşe çıkmak zorunda kalacak. 

Arıza 24. Bölüm izlemek için ayrıntılar

28 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'de Show TV'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arıza dizisi yine izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı. Arıza 24. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/ariza'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Arıza her Pazar saat 20:00’da Show TV’de!

28-02-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler