Arıza 25. Bölüm izle

Arıza 25. Bölüm izle
Arıza 25. Bölüm izle; Arıza dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da ekranlarda olacak. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Arıza 25. Bölüm izle: Arıza dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Arıza dizisi izlyicileri yeni bölümü izlemek için dakikaları sayıyor. Öte yandan yeni bölümü hangi adresten izleyebileceğini merak eden izleyiciler internet üzerinde araştırma yapıyor. Peki Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 25. bölümü en kolay ve kaliteli olarak hangi adres üzerinden izlenebilir. Arıza dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Siz de Arıza dizisinin yeni bölümünü arıyorsanız doğru adrese geldiniz. Arıza dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için hemen aşağıda görmüş olduğunuz bağlantıya tıklayın. 

Arıza 25. Bölüm izle

Show TV tarafından ekrana getirilen Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan başrol olarak bizleri karşılıyor. Bu önemli isimlerin yanı sıra Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Hazal Benli, Yeşim Salkım ve Yeşim Gül gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Show TV tarafından ekrana taşınan O3 Medya imzalı Arıza dizisinin her bölümü milyonlarca kişi tarafından izlenerek yüksek reyting oranları elde ediyor. Arıza dizisinin yeni bölümlerini televizyonda ekrana gelmesinden dakikalar sonra dijital platformlardan izleyebilirsiniz. Arıza dizisinin bu akşam ekranda olacak yeni bölümünü Show TV ve YouTube üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak hemen Arıza dizisinin yeni bölümünü izlemeye başlayabilirsiniz. Arıza dizisinin 25. bölümü bu akşam saat 20:00'da Show TV ekranlarında olacak.

Arıza 25. bölüm özeti

Show TV ekranlarının sevenlerini ekran başına kitlediği Arıza dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölüm için fazlasıyla heyecanlı olan izleyiciler neler yaşanacağını da fazlasıyla merak ediyor. İşte karşınızda Arıza dizisinin bu akşam ekrana gelecek 25. bölümünün özeti; Ali Rıza, babamız yaşıyor olabilir diyerek herkesin büyük bir şaşkınlık yaşamasına sebep olur. Alı Rıza, Mert ve Halide ise mezarlıkta silahlı bir saldırıya uğrar. Saldırı sonucunda Mert vurulur.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler